A little hatred i aldim ama serinin 2 ve 3. kitaplari cok yuksek fiyatlarda alinacak gibi degil. Bosa almis gibi oldum.
Olsun, bazen indirime giriyorlar bu şekilde takip etmek lazım. ![]()
Kasım kampayasından aldığım 2 ürünün fiyatı kampanyadan sonra düşmüş, Amazon aradaki farkı iade etmiş. Amazon bir kez daha kalbimi kazandı. HB’da da aldığım bir ürün 1 hafta sonra 400 TL indirime girmişti, bizde fark iadesi yok demişlerdi. Gör bunları HB.
Sayenizde ben de bir baktım ve 120tl gibi bir rakam yüklendiğini gördüm, teşekkürler.
Arkadaşlar bu siparişimdeki ürünlerin tamamı rezil durumda geldi kargo sebepli. Kutu ıslanmış ve kitaplar su almış, şişmiş ve kabarmış. Neyse iade oluşturdum ancak iade kou-du şubeye gittiğimde çalışmadı. Hatalı dendi. Silip tekrar denedim ancak yine olmadı. Ben bu amazon müşteri hizmetlerine nasıl ulaşacağım? Müşteri hizmetleri başlığından ulaşacak ekran yok.
İade kodunun çalışması 2 saati bulabiliyor.
Hocam kodu dün oluşturmuştum. O koda da hatalı dedi. Şu an Amazon’a ulaşmanın yolunu bulamıyorum. ![]()
Kılıçlar Çağı 69 TL
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/605776286X?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
1.kitap da 55 lira olmuş.
Birinci kitabın indirimini birkaç gün önce bir arkadaş paylaşmıştı burada. İlkini aldığımda bu kitap yaklaşık 250 liraydı. Şimdi bu da düşmüş.
Müşteri hizmetlerine girin. İade/değişim istediğiniz siparişi seçin. Hasarlı veya kusurlu ürünü seçin. Daha fazla yardıma ihtiyacım vara tıklayın. Şimdi sohbete başlaya tıklayın.
Bu hediye bakiyenin sebebi nedir? Bana da 150 tl kadar bakiye gelmiş fakat anlam veremedim.
Daha önce kampanya döneminde aldığınız ürünlerin fiyatları düşmüşse aradaki farkı iade ediyorlar🙏🏻. Bana da 1 lira 43 kuruş yatırmışlar🥲.
Kitap biraz önce kargoyla geldi. Arka kapaktaki 26.5 tl fiyat yazısı yüzümde acı bir tebessüm bıraktı. ![]()
Örnek olarak vermek gerekirse Dünya Klasikleri serisinden Hamlet kısa bir süre önce 170 Tl etiket fiyatından satılıyordu. Kampanya zamanı etiket fiyatını 310 Tl ye %50 fiyatını da155 Tl ye çekmişler. Çok güzel kampanya yapmışlar sağolsunlar
Seriyi yapan birisi olarak artık almıyorum.