Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

A little hatred i aldim ama serinin 2 ve 3. kitaplari cok yuksek fiyatlarda alinacak gibi degil. Bosa almis gibi oldum.

1 Beğeni

Olsun, bazen indirime giriyorlar bu şekilde takip etmek lazım. :slightly_smiling_face:

2023 yılında okuduğum en iyi kitaptı, öneririm. Liste fiyatı 141 ₺

1 Beğeni

Kasım kampayasından aldığım 2 ürünün fiyatı kampanyadan sonra düşmüş, Amazon aradaki farkı iade etmiş. Amazon bir kez daha kalbimi kazandı. HB’da da aldığım bir ürün 1 hafta sonra 400 TL indirime girmişti, bizde fark iadesi yok demişlerdi. Gör bunları HB.

9 Beğeni

Sayenizde ben de bir baktım ve 120tl gibi bir rakam yüklendiğini gördüm, teşekkürler.

Nays 1. Yıla özel 400 TL ve üzeri 100 TL iadeler hesaplara yatmaya başlamış.

1 Beğeni

Arkadaşlar bu siparişimdeki ürünlerin tamamı rezil durumda geldi kargo sebepli. Kutu ıslanmış ve kitaplar su almış, şişmiş ve kabarmış. Neyse iade oluşturdum ancak iade kou-du şubeye gittiğimde çalışmadı. Hatalı dendi. Silip tekrar denedim ancak yine olmadı. Ben bu amazon müşteri hizmetlerine nasıl ulaşacağım? Müşteri hizmetleri başlığından ulaşacak ekran yok.

1 Beğeni

İade kodunun çalışması 2 saati bulabiliyor.

1 Beğeni

Hocam kodu dün oluşturmuştum. O koda da hatalı dedi. Şu an Amazon’a ulaşmanın yolunu bulamıyorum. :frowning:

1 Beğeni

Kılıçlar Çağı 69 TL

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/605776286X?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

1.kitap da 55 lira olmuş.

1 Beğeni

Birinci kitabın indirimini birkaç gün önce bir arkadaş paylaşmıştı burada. İlkini aldığımda bu kitap yaklaşık 250 liraydı. Şimdi bu da düşmüş.

1 Beğeni

Müşteri hizmetlerine girin. İade/değişim istediğiniz siparişi seçin. Hasarlı veya kusurlu ürünü seçin. Daha fazla yardıma ihtiyacım vara tıklayın. Şimdi sohbete başlaya tıklayın.

2 Beğeni

Bu hediye bakiyenin sebebi nedir? Bana da 150 tl kadar bakiye gelmiş fakat anlam veremedim.

Daha önce kampanya döneminde aldığınız ürünlerin fiyatları düşmüşse aradaki farkı iade ediyorlar🙏🏻. Bana da 1 lira 43 kuruş yatırmışlar🥲.

1 Beğeni

6 Beğeni

5 dakika sonra Ötüken’de kendi sitesinde yüzde 50 indirim başlıyor. Bilginize arkadaşlar.

4 Beğeni

Mart ayında bana iade edilen de bu.:slightly_smiling_face:

14 Beğeni

Kitap biraz önce kargoyla geldi. Arka kapaktaki 26.5 tl fiyat yazısı yüzümde acı bir tebessüm bıraktı. :slight_smile:

3 Beğeni

Örnek olarak vermek gerekirse Dünya Klasikleri serisinden Hamlet kısa bir süre önce 170 Tl etiket fiyatından satılıyordu. Kampanya zamanı etiket fiyatını 310 Tl ye %50 fiyatını da155 Tl ye çekmişler. Çok güzel kampanya yapmışlar sağolsunlar :slight_smile: Seriyi yapan birisi olarak artık almıyorum.

2 Beğeni