Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Bozkurtlar ciltli liste fiyatı da 355 den 450 ye çıkmış. Önce fiyat artışını yapmış olsalar, bizi böyle rahatsız etmezdi.

3 Beğeni

Sepet yapmıştım fiyat düşeceğine sabit kalınca anladım bende. Zaten yakın zamanda bir güncelleme yapmışlardı. Artık herkes aynı yola başvuruyor.

1 Beğeni

Ben huylanıp, sepetin ekran görüntüsünü kaydetmiştim.

Ketebe ve Ötüken önce bindirim yapıp sonra indirim yapan familyadan anlaşılan. Kendilerini bayağı kurnaz zannediyorlar, böyle devam etsinler bakalım.

4 Beğeni

@gsmuzzy @sirano Kargo ücretini de güncellemişler 795 TL olmuş. Kampanya öncesi 495 TL idi.

3 Beğeni

Tam Ketebe için soracakken onlarla ilgili de cevap geldi. Yazık kendilerini akıllı sansınlar bakalım. Battıkları zaman üzülen ben olmayacağım!

2 Beğeni

Amazon eğer stoğunda varsa ötükene göre daha uyguna satıyor şu durumda. Yani en azından çevre kontrolü yapın sevgili ötüken yetkilileri :confused:

1 Beğeni

2023 yılında Paycell’i hala kullanmayanlar için Nays’ın Amazon kampanyasına göre daha güzel bir seçenek oluyor. Ayrıca 200 | 80 kuponuyla birtlikte değerlendirilebilir.

2 Beğeni

Bu uygulama bazında para yukleme, para cekme gibi durumlarda ücret kesintisi oluyor mu, bilginiz var mi?

Bu güzide “yerli ve milli” yayınevlerimiz kurumsal olarak kurnazlığa ilk katılanlar olmuş. Şaşırtmadı.

1 Beğeni

Kredi kartı ile para yükleme yapıldığında komisyon ücreti alıyor. Banka kartı ile ücretsiz oluyor. Para çekme konusunda bilgim yok.

1 Beğeni

Teşekkürler bilgi icin

49,14 lirası hediye çeki, diğer 40 lira indirim neyden kaynaklı bilmiyorum, dilerseniz Amazon hesabınızı kontrol edin.

Opera Anlık Görüntü_2023-12-15_221251_www.amazon.com.tr
Ekran görüntüsü 2023-12-15 221115

1 Beğeni

Yol İşaretleri daha sonra çıkmasına rağmen Amazon tarafından satılırken İnsanlığın Çocukları hala başka satıcı tarafından satılıyor niyeyse.

Ben de bu ikisini epeydir bekliyordum satışa açsınlar diye. :slight_smile:

1 Beğeni

2001: Bir Uzay Destanı da Amazon tarafından satışa açılmadı. Sadece yayınevi sattı.

1 Beğeni

Ben mi yanlış anladım yoksa Nays %15 indirimi sadece 500 ve üzerine mi geçerli? Çünkü en başta herhangi bir limit belirtmiyor ve hemen biraz aşağıda ise bu kampanyaya ek diyor.

2 Beğeni

Nays kampanyası bu ay 500 TL üzeri diye belirlendi zaten ayın başında. O kampanyadan bahsediyor ama biraz karışık yazmışlar.

3 Beğeni

Amazon’un yılın son fırsatları ile Nays’ın 500 tl üzeri %15 alışveriş kampanyasını birleştirebilirsiniz sayın tüketici diye ticari bir nezaket yapıyorlar. Geçen limitsiz kampanyaya göre daha ince yazarak detaylandırmışlar. (İroni)

Amazonda dün 150/60 kampanyası çıktı uygula dedim ancak ödeme kısmında görünmüyor kupon. Acaba kod falan var mı bildiğiniz?