Bozkurtlar ciltli liste fiyatı da 355 den 450 ye çıkmış. Önce fiyat artışını yapmış olsalar, bizi böyle rahatsız etmezdi.
Sepet yapmıştım fiyat düşeceğine sabit kalınca anladım bende. Zaten yakın zamanda bir güncelleme yapmışlardı. Artık herkes aynı yola başvuruyor.
Ben huylanıp, sepetin ekran görüntüsünü kaydetmiştim.
Ketebe ve Ötüken önce bindirim yapıp sonra indirim yapan familyadan anlaşılan. Kendilerini bayağı kurnaz zannediyorlar, böyle devam etsinler bakalım.
Tam Ketebe için soracakken onlarla ilgili de cevap geldi. Yazık kendilerini akıllı sansınlar bakalım. Battıkları zaman üzülen ben olmayacağım!
Amazon eğer stoğunda varsa ötükene göre daha uyguna satıyor şu durumda. Yani en azından çevre kontrolü yapın sevgili ötüken yetkilileri ![]()
2023 yılında Paycell’i hala kullanmayanlar için Nays’ın Amazon kampanyasına göre daha güzel bir seçenek oluyor. Ayrıca 200 | 80 kuponuyla birtlikte değerlendirilebilir.
Bu uygulama bazında para yukleme, para cekme gibi durumlarda ücret kesintisi oluyor mu, bilginiz var mi?
Bu güzide “yerli ve milli” yayınevlerimiz kurumsal olarak kurnazlığa ilk katılanlar olmuş. Şaşırtmadı.
Kredi kartı ile para yükleme yapıldığında komisyon ücreti alıyor. Banka kartı ile ücretsiz oluyor. Para çekme konusunda bilgim yok.
Teşekkürler bilgi icin
49,14 lirası hediye çeki, diğer 40 lira indirim neyden kaynaklı bilmiyorum, dilerseniz Amazon hesabınızı kontrol edin.

Yol İşaretleri daha sonra çıkmasına rağmen Amazon tarafından satılırken İnsanlığın Çocukları hala başka satıcı tarafından satılıyor niyeyse.
Ben de bu ikisini epeydir bekliyordum satışa açsınlar diye. ![]()
2001: Bir Uzay Destanı da Amazon tarafından satışa açılmadı. Sadece yayınevi sattı.
Ben mi yanlış anladım yoksa Nays %15 indirimi sadece 500 ve üzerine mi geçerli? Çünkü en başta herhangi bir limit belirtmiyor ve hemen biraz aşağıda ise bu kampanyaya ek diyor.
Nays kampanyası bu ay 500 TL üzeri diye belirlendi zaten ayın başında. O kampanyadan bahsediyor ama biraz karışık yazmışlar.
Amazon’un yılın son fırsatları ile Nays’ın 500 tl üzeri %15 alışveriş kampanyasını birleştirebilirsiniz sayın tüketici diye ticari bir nezaket yapıyorlar. Geçen limitsiz kampanyaya göre daha ince yazarak detaylandırmışlar. (İroni)
Amazonda dün 150/60 kampanyası çıktı uygula dedim ancak ödeme kısmında görünmüyor kupon. Acaba kod falan var mı bildiğiniz?