2018 yılında 38 liraya almışım.
O fiyatlar artık hayal gibi
İzninizle küçük bir düzeltme yapayım hocam ki linke tıklayan arkadaşlar benim gibi dumura uğramasın. Kitap 540 liradan düşmüş dediğiniz fiyata. Kitapyurdu liste fiyatını ortadan kaybedince insan fiyat algısını da yitiriyor artık.
Valla ben etiket fiyatına baktım sadece
Hayır 900 liradan düşmüş. Liste fiyatı bu ama tabi ki bu fiyattan satılmıyordu. İndirim oranı artmış sadece.
Kitapyurdu’nda liste fiyatı halen gözüküyor. Sadece daha az göze batan bir yere taşıdılar.
Halen liste fiyatı ve indirim miktarı yazan son kale olan BKMkitap’dan kontrol edebilirsiniz.
Teşekkür ederim yardım için, girdim bi yola aldım Malazan’ın ikinci kitabını. 80 tl’ ye geldi baya uygun oldu.
Çizgi roman ve manga yayınevlerinin kuvvetle muhtemel %30-40 zam yapacağı söylentileri yüksek seviyeden dile getirilmeye başlandı. Sepet yaptıysanız eğer, almak için biraz acele etmeniz yerinde olacaktır.
Kitapyurdu minimum sipariş tutarı 70, en ucuz kargo seçeneği 39, ücretsiz kargo limiti 400 olmuş.
Nadirkitap kargo ücreti 59 olmuş.
Umarım amazon prime aylık ücret hızla yükselmez.
Eşimle birlikte uçuş millerimizi hediye çekine dönüştürdük. Amazon’u seçtik ve çok güzel kitaplar aldık. Geriye kargoyu beklemek kaldı. Birikmiş milleriniz varsa mutlaka değerlendirin derim
8 kitap 800₺
Fiyatlar uygun olsaydı daha çok kitap alınabilirdi. Neyse hiç yoktan iyidir
Hangi karttaki milleri çevirdiniz?
Miles & Smiles /20 karakter
Hepsiburada hesabımda 150-50 indirim kuponu tanımlanmıştı. Sorduğum bir arkadaşımda da vardı. Belki hesaplar kontrol edilebilir, ben dergi alarak değerlendirdim.
Bazı hesaplara 100/50 bazı hesaplara 150/50 tanımladılar ama belirli ürünlere özel.
Belirli ürünlere özel yazıyordu ancak farklı satıcılar ve farklı kategoriler denedim, hepsinde indirim oldu.
Bunu nereden kontrol ediyoruz? Hangi menü altında gözüküyor acaba?
Dün akşam baktığım her üründe alttaki kısımda size özel indirimli diye yazıyordu. Sepet 150tlyi geçince de sepette yukarıda kupon görünüyordu.
Sabah aktifti bende de. Öğlen geçmiş kuponlarımda gösteriyordu.
Bu arada Hepsiburada’da Percy Jacson ve Olimposlular tek cilt 400 TL fiyatı nasıl? Kupon da olsaydı iyi olurdu.
Amazon’da kuponsuz haliyle 430 lira fiyatı var, kod falan bulunursa daha uyguna gelir gibi.