Şu arkadaş da kampanyaya dahil ama 4 kitap denk gelir mi bilemiyorum;
Teşekkürler ben de Yürüyen Şatoları aldım. Birinci kitap da indirime girer umarım.
https://www.hepsiburada.com/memleketimden-nsan-manzaralari-p-KYAPI95?url_src=and-product-detail
https://www.hepsiburada.com/kavim---ahmet-mit-p-HBV00000P52X7?url_src=and-product-detail
https://www.hepsiburada.com/kukla---ahmet-mit-p-HBV00000PLHAT?url_src=and-product-detail
Etiket fiyatına %64 indirim
hepsiburadadan tekli kitap almak pişmanlıktan öteye gitmiyor maalesef ne kadar alışveriş yaptıysam sadece poşete koyup gönderdiler ve ürünler hep hasarlı geldi.Değişime giden ürünümü daha korunaklı pakette istediğim halde yine kargo poşetine koyup göndermişler.En sonki siparişim malazan serisi ölünane kapıları idi.
bende dün kampanyadan Ölühane kapılarını almıştım. İnşallah parçalanmadan gelir
kimseyi yanlış yönlendirmek istemem bazıları için sorun olmayabilir fakat kitap hacimli ve büyük olduğu için zamanla buradaki hasarlar artacaktır ,bana gelen kitaplar;
Benim kitap yarın gelecek. Şimdiden keyfim kaçtı.
Ben Amazon’dan karton kapak Zincirler Hanesi 150TL iken almıştım. Kargo kutusunda hasar yoktu aslında ama kitabın kendisi kötü vaziyetteydi. Alt kısmı ezilmişti bayağı. Değişim talep ettiğimde stokta olmadığını söylediler. İade edip tekrar sipariş etsem daha pahalı fiyattan + kargoyla başka yerden almam gerekecekti. Müşteri temsilcisi kitabı geri istemeden ücreti iade etti. Bir nevi ücretsiz almış bulunduğum için hasarı görmezden geldim mecburen.
tam olarak 3 yıldır amazondan kitap alışverişi yapıyorum, hangi sebeple olursa olsun her zaman yanımda oldular.Ücret iadesi (ürün elimde kalarak), kısmi iade, değişim(ürün elimde kalarak) gibi gibi bir sürü sayamayacağım kadar pozitif geri dönüşler aldım. Hepsiburada bana fiyat farkı için kupon tanımladı ürün tesliminden 14 gün sonrası için o zaman diliminde ne işime yarayacaksa.Kısacası amazon kesinlikle hizmet konusunda hepsinden elli boy fazla.
En azından diğer kitap kargoya verilmiş.
Bugüne kadar aldığım Hepsiburada satıcılı kitapların rahat %90’ı ya hasarlı ya da baskı hatalı geldi bende. Bu yüzden uzak duruyorum Hepsiburada’dan.
Ölühane kapılarını tekrar sipariş verdim bakalım bu sefer nasıl gelecek ,hasarsız gelesiye kadar değişime devam edeceğim gibi duruyor:) Bahsettiğiniz konuda çok haklısınız kargo dağıtımı yapan arkadaşla aram samimi olduğu için konuşma fırsatım oldu genel olarak bir çuval içerisinde geldiğini iletti poşetle gönderilen kitap ne kadar sağlam gelebilir ayrıca hatalı basım konusunda ise elime ulaşan ilk kitapta taslak yazıları duruyordu
İlk defa böyle bir örnek görüyorum
2 gün önce penguen kitabın dükkanında birkaç yeni kitaba baktım, birinde ben de gördüm bu şekil bir yan yazı.
Edit: Bu arada benim hepsiburada siparişi sağlam gelmiş ama ciltli oldukları için. İki küçük kitap olanı poşette yollamışlar, 4 tane olan 2. siparişi koliye koymuşlar ama koli baya dağılıp gelmiş. Ciltli olmayan biri yamulmuş biraz diğerleri sağlam.
Bir günde geldi hemen ama biraz düşürmüşler taşıma kalitesini belli ki.
tekrardan herkese merhaba ürünüm elime ulaştı 3.kez gelişinde yine poşetle geldi fakat çok az hasar vardı artık uğraşamayacağım için kabullendim
Malazan serisi nasıl bir seri, okuyanlar önerir misiniz? Tam olarak kaç kitap olduğunu bilmiyorum, sadece çok uzun olduğunu ve çok pahalı olduğunu görüyorum. Sizce indirimden ikinci kitabını alarak bu bu okuma kervanına katılmaya değer mi?
Fikir edinmek adına ilk kitabın okuma etkinliğine göz atabilirsiniz. Okuma Etkinliği - Ay Bahçeleri (Malazan #1) - Steven Erikson
900 liradan 450 liraya düşmüş bilginize.