Ooo 2000 azmış. Bu ferahlatıcı ekonomide bence 5000’e 750 yapmaları gerek.
Ben geçen indirimde aldım hasarsız geldi. 5-6 gün içinde de getirdiler memnun kaldım.
Fırsat: Ötekinin Rüyası: Bütün Öyküleri 1 - Julio Cortazar
52₺
Yine stok yok malesef
Bulamadıklarınız son haftanın çıkan kitapları mı?
Yok, Malazan 3 özelinde bir iki kitap daha bakıyordum.
Hocam 4 alışverişim oldu, 4 tanesi de korumasız olarak sadece kutuya koyularak gönderildi ama diğer kişilere nasıl gittiğini bilmiyorum. Çok şaşırtıcıdır ki hiç hasar almadan geliyor ama
İdefix ya da Amazon için 1500 TL ve üstü alışveriş tutarına bir kod mevcut mu acaba?
250 %10 kampanyası var şu an Amazon.
Kitapyurdu
1915 Nobel Edebiyat ödülü sahibi,
savaş karşıtı tutumuyla ülkesi Fransa’da ağır eleştirilere maruz kalan ünlü yazar Romain Rolland;
Ve 1920 yılında kaleme aldığı duygu yüklü ünlü aşk romanı “Pierre ve Luce”;
Titiz bir çeviri süreci sonrası ilk kez Türkçede!
I. Dünya Savaşı’nın harareti içinde karşılaşan Parisli âşıkların üzerinde hep savaşın gürültüsü vardır.
Romain Rolland bu eserde pasifist tutumunu hayatın gündelik akışına aktarmış ve çok beğenilen, lirik bir âşıklar hikâyesi yaratmıştır.
Fihrist olarak, bu modernist, estetik yoğunluğu yüklü ve bir yandan şiddet karşıtlığı odağında felsefi olarak da düşündüren eseri Türkçeye kazandırmanın, mutululuğuyla, iyi okumalar.
Amazonda Ümit Yaşar Oğuzcan’ın Şiir Denizi 1 ve 2 kitaplarında güzel indirim var. Ben hemen kaptım.
Şiir Denizi 1 - 146,25 TL (Etiket fiyatı: 395 TL)
https://www.amazon.com.tr/Şiir-Denizi-Ümit-Yaşar-Oğuzcan/dp/9752894321
Şiir Denizi 2 - 131,25 TL (Etiket fiyatı: 395 TL)
https://www.amazon.com.tr/Şiir-Denizi-Ümit-Yaşar-Oğuzcan/dp/975289433X
Birkaç deneme yaptım. Her üç kitabı eklediğimde indirimi en düşük fiyatlı kitaptan verdi. İndirim değil bindirim gibi geldi bana o yüzden. Yani üç kitap 300₺ oluyor. Adı kampanya.
Bu tarz kampanyalarda birbirine yakın fiyatlar seçmek gerekiyor, yine de şimdi hesaplamadım ama muhtemelen örneğin liste fiyatından satışa açılmışsa yüzde 33- 35’den daha fazla indirim olmuyordur. Ama tabi kitaplar liste fiyatından değil de indirimli fiyattan satışa açılıyorsa indirim biraz daha fazla olabilir.
Takip ettiğim kadarıyla 1-2 ay da bir ucuzkitapal da Can yüzde 50 görüyor, orası beklenebilir.
Birkaç kombinasyon yaptım ama dediğim gibi hiç uygun gelmedi bana. Teşekkürler tavsiye için.
Peter Straub’ dan aldım bir tane, haber için teşekkürler.