Okumak istediğim bir yazardı haber verdiğiniz için çok sağ olun
Amazon’da aktif olan herhangi bir kod var mı?
Hepsi %50 indirimli sanırım. En azından baktığım 3-4 tanesi %50 indirimliydi. Alacak olan varsa baksın derim.
Bende dün çok araştırıp bir tane bile bulamadım.
Amazon da fiyatlar diğer yerlere göre şuan daha mı pahalı yoksa bana mı öyle geliyor. Mesela özellikle ithaki kitapları ilk noktadan daha pahalı. Galiba o meşhur algoritmayı kullanmıyorlar artık.
Tam olarak hangi kitaplar bilmiyorum ama örneğin İthaki pahalı olan kitapların satıcısı muhtemelen Amazon değikldir.
İndirimsiz liste fiyatı ile satan satıcı ithaki yayın grubu ve bir de aralarda kitapstore oluyor.
Alfa kitapları da genelde öyle oluyor, alfa grubu kendi kitaplarını Amazon da liste fiyatından satıyor.
İthaki ve Tudem’in birkaç kitabı Amazon listemde bekliyor uzun süredir. Kitaplar Amazon’da satışta ancak satıcısı Amazon olmadığı için fiyatlar uçuk. Amazon yeni çıkan kitapları artık eskisi gibi hızlı bir şekilde deposuna indirmiyor. Bu Amazon’dan mı yoksa yayıncılardan mı kaynaklanıyor orasını bilemiyorum işte.
En güncel kitaplar yok varsa da pazar satıcılarında diğer sitelere göre pahalı, bu kitaplar kampanyalara da dahil edilmiyor zaten. 6 aydan fazla Anubis Kapıları bekleyerek bunu gözlemledim. Ama amazon kendisi satmaya başlarsa hem indirimli hem kampanyalı oluyor.
Malazan 3
İlknokta : 360TL
Amazon : 388TL satıcı Amazon
Dokuzuncu Cemiyet
İlknokta : 195TL
Amazon : 210TL satıcı Amazon
İmparatorluğun Çöküşü
İlknokta: 156TL
Amazon : 168 satıcı Amazon
Gibi gibi…
Ben İş Bankası olanını okumuştum. Çok iyi kitaptır.
O da güzel fiyata satılıyormuş belirtelim, isteyen o baskıyı alsın. Diğer sitelerde 80küsür.
Tek eksiğim de bu kitaptı külliyat tamamlandı.
İş Bankasının ki Levent Cinemre çevirisi. O yüzden ben onu öneririm. Çok iyi bir çevirmen bence.
JACK LONDON eserleri için Levent Cinemre’nin çevirmenlik yaptığı baskıları (İş Bankası) mutlaka tavsiye ederim. Cinemre yazarın eserlerini sadece çevirmekle kalmıyor, eserleri daha iyi anlamamız için sayfalarca notlarla, bilgilerle pekiştiriyor okumamızı.
Bu arada Amazon’da şöyle bir fırsat var. Kitabın normalde etiket fiyatı 310₺. Sanırım 15’te 1’i fiyatına satılıyor. Kaçırmayın derim.
https://www.amazon.com.tr/Teftiş-Josh-Malerman/dp/6053759384
işbankası en ucuz şu an ucuzkitapal.com’da mı? %50’ye girer mi bu aralar sizce orada veya başka bir yerde?
Bu Çarşamba günü %50 indirim gelebilir. Hangi yayınevinin süper çarşamba ya dahil olduğu yarın belli olur. İndirim olursa mesajı düzenlerim.
teşekkürler bilgi için.