Sadece tayfaların görebildiği konular vardı eskiden. Belki hala vardır.
Aynen o odalardan bahsediyorum. Görebilecek üyelerin rütbe seviyesinin tayfa olarak ayarlanması lazım.
Tayfalıktan düşse bile en az bir kez olabilmiş üyeler dahil olursa hayır demem. :')
Bunlar piyasada ikinci el çok bulunan kitaplar değiller. Bir süre sonra sağda solda illaki satan olursa bakarız, sahaf adı, ismi cismi belli olur.
Konuya girmez olaydım kaçırdıklarıma üzüldüm ![]()
Bu indirimler bana bayağı şey oldu ama neyse…
Çok sağ ol haber verdiğin için
fiyatı çoktu daha yerinde olmuş ![]()
Rica ederim de kargo ücreti neredeyse kitap kadarmış. Maalesef toplu alışveriş yapmak gerekecek. ![]()
Book of Mythical Beasts’den bir tane ben almıştım ama bildiğimiz çock kitabıymış
İptal ettim, almayı düşünen olur ise büyük ihtimal aynı fiyattan tekrar stoklara bir adet eklenir.
Notes on a Nervous Planet ciltsiz gözüküyor yorumlarda.
Bu kitabın konusuyla ilgili bir şey bulamadım. Türü genç yetişkin mi acaba?
Dedektif, yargıç ve cellat olan İmparatorun Yargıcı Sir Konrad Vonvalt’ın hikâyesini konu alan bu destansı fantastikte aksiyon, entrika ve sihir çarpışıyor; ancak isyan ve huzursuzluğun artmasıyla bu zamanlar Yargıç olmak için fazlasıyla tehlikeli hale geliyor…
Kurt İmparatorluğu huzursuzlukla kaynıyor. İsyancılar, sapkınlar ve güçlü asilzadelerin hepsi İmparatorluk tahtının gücüne meydan okuyor. Kaosu yalnızca Adalet Yoldaşlığı önlüyor. Sör Konrad Vonvalt, keskin zekası, gizli güçleri ve kılıç kullanma ustalığıyla kanunları koruyan, en korkulan Adalettir. Onun yanında, İmparatorluğu kuran savaşlar nedeniyle yetim kalan yetenekli himayesi Helena Sedanka yer almaktadır. İkili, taşralı bir aristokratın cinayetini araştırırken, İmparatorluk toplumunun en tepesine kadar uzanan bir komployu gün yüzüne çıkarır. Riskler artıp kişiselleştikçe, Vonvalt ve Helena bir karar vermek zorundadırlar. İmparatorluğu korumak için uymaya yemin ettikleri kanunlardan vazgeçecekler mi?
%10 indirim ve 100 tl kupon var, ben az önce kullandım. Yalnız şöyle; %10 indirimli sepetiniz en az 500 tl olmak zorunda. Yoksa 100 tl kupon aktif olmuyor. Diyelim ki 570 tl sepet yaptınız, otomatikman 57 tl düşüyor ve 513 tl kalıyor sepette. O zaman 100 tllik kupon aktif oluyor.
Teşekkür ederim, oldu.
Bizlere haber veren @Restin’e teşekkür ederiz.
Sepete eklenemiyor… ![]()
Direkt uçurmuşlar… Sanırım konuyu takip eden sıkıntılı bi kitle var gerçekten. Paylaşılanların hepsini direkt sipariş verip beğenmediğini veya fazlasını iade ediyorlar, geri kalanı satıyorlar…