Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Direkt uçurmuşlar… Sanırım konuyu takip eden sıkıntılı bi kitle var gerçekten. Paylaşılanların hepsini direkt sipariş verip beğenmediğini veya fazlasını iade ediyorlar, geri kalanı satıyorlar…

8 Beğeni

Sahaflar alıyor maalesef.

4 Beğeni

Konuda paylaşılan kitapları akşam gördüm ve ben gördüğümde hepsinin fiyatı artmıştı, içten içe ağladım resmen. :smiling_face_with_tear:

6 Beğeni

10 adet altındaki kitaplar için bu kadar indirim yapıyorlar sanırım. Her gördüğüm indirimli üründen 3-5 adet kalmış oluyor. Bunu da alsam mı almasam mı derken satılıyorlar :smiley:

4 Beğeni

Arada saçma sapan kitaplarda paylaşın sahaf kardeşlerimiz ne olsa patlatıyor zaten biraz da Amazon kazansın :smiley:

6 Beğeni

2 Beğeni

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/Penguin-Classic-Prejudice-Jane-Austen/dp/0141439513?ref_=Oct_DLandingS_D_60fca4ba_1

İndirimden faydalanmak isteyen olursa baya düşmüş fiyatı

1 Beğeni

Bu Okuyanlar kulübü için 100TL kuponu nasıl aktif ediyoruz anlayamadım. Alttaki sayfayı buldum google’dan buraya bakıp cep telefonumu onayladım, iletişim izinlerini açtım başka ne yapmak gerekiyor çözemedim?

1 Beğeni

Bunu WhatsApptan müşteri hizmetlerine sordum ancak bir cevap alamadım.

2 Beğeni

Kampanyanın güncel olduğuna emin misiniz? Uygulamaya yönlendirdiğimde bu sayfa açılmıyor

1 Beğeni

Sepete yeteri kadar kitap eklediniz mi? Ben başka hiçbir şey yapmadım ve kullandım. 500’e %10 indirimi de hesaba katmayı unutmayın.

1 Beğeni

760TL’lik kitap ekledim denemek için %10 indirim uygulanıyor ancak dediğim gibi 100TL indirim kuponuna istinaden hiçbir şey yok. Yapan arkadaşlarımız nasıl yaptılar, eksik nerede var çözemedim.

Kampanyanın güncelliğinden vs. bilgim yok ancak konu altında yapan arkadaşlardan öğrenip uygulamaya çalışıyorum.

2 Beğeni

Peki “kuponlarım” bölümünde gözüküyor mu?

1 Beğeni

Maalesef boş orası da.

1 Beğeni

Size tanımlanmamış ya da kullanılmış o zaman. Orada gözükmesi gerekiyor.

Yeni üyelik çalışır mı bilmem ama denenebilir.

2 Beğeni

Hocam şurdan yani Kuponlarım sekmesinden tanımlanmış olması gerekiyor. Sepete örneğin 600 tllik kitap ekleyin, otomatikman 540 tlye düşecektir. Ondan sonra Kuponlarım sekmesini kontrol edin. Bu şekilde tanımlanmış olması lazım. Buna rağmen görünmüyorsa ya müşteri hizmetleriyle görüşün derim.
Ben dün bir hesabımdan bu şekilde alışveriş yaptım, az önce diğer hesabıma baktım ona da tanımlanmış.

%10 düştükten sonra sepet tutarı 500 TL’nin altında olursa kupon görünmeyebilir.

2 Beğeni

Kaç kitaplık seri bu?

1 Beğeni

Üçleme diye hatırlıyorum

2 Beğeni

Bir eksiklik yok sepet tutarı yüksek ancak kupon tanımlanmamış. Müşteri Hizmetleri falan uğraşmayacağım derdimi konudan bir haber insanlara anlatmaktansa alışveriş yapmam daha iyi.

2 Beğeni