Evet bence de güzel olabilir.
Jurassic Park’ı bende aldım. Teşekkür ederim.
Amazon’un sıralama algoritması rezalet. Örneğin kitaplar kategorisinde Taschen yazıp fiyatı düşükten yükseğe sıralama yapın, indirimde fiyatı ucuzlayan kitapların çoğunu listelememesini geçtim, stokta olan Taschen kitaplarının %90’ını hiç göstermiyor bile O yüzden price tracker, link, indirime göre sıralatma şu bu hiç biri tam sonuç vermiyor. Olurda gösterirse birkaç tane rasgele listeliyor ama onlarcası gözükmüyor. Hepsini denedim ben
En iyi yöntem hangi kitaplara bakıyorsanız, sayfanın aşağısında “Bu ürünü alan müşterilerin aldığı diğer ürünler. Satın alma trendlerinize göre. Bu ürünü görüntüleyen müşterilerin görüntülediği diğer ürünler. Baktığınız ürünlere göre belirlenen ürünler.” gibi gibi gibi isimlerde listeler gösteriyor amazon. Orada denk gelirse geliyor genelde büyük indirimler. Yukarda dediğim gibi amazonun kendi düşükten yükseğe sıralama algoritmasına bile güvenmemek lazım.
Genellikle ingilizce kitaplar stoklar azalınca ucuz oluyor.Hiç türkçe kitaplar da yukarı da atılan gibi fiyatlar görmedim.
Nelerin fiyatı düştü bi benim Her Smoke Rose Up Forever düşmedi 50’lere 100’lere. Yazıklar olsun amazon.
Çok değil geçen sene kampanya başlığında sabah atılan kitabı çok az istisnalar hariç akşam rahatlıkla alabiliyordum, şimdi 2 - 3 saat içerisinde anında tüm stok bitiyor.Önceki yıllarda da sahaf sayısı çoktu ama stokların bu denli aniden bittiğini ilk defa görüyorum.Arkadaş yukarıda kitabı paylaşmış, stok sayısı bile yazmayan kitap 1 saat sonra “puf” tükenmiş…Keşke önlem alabilsek ama pek mümkün gözükmüyor.
Bir gün bunu okuyacak İngilizce bilgisine sahip olup bu indirime sevinebilecek miyim acaba?
Yorumlarını geç görüyorum maalsef ben bakana kadar patlatıyorlar siftahı yapamadık
500 lira indirimi otomatik tanımlanmıyor mu? Bende tanımlanmıyor da.
Kaçırdığıma üzüldüm.
Paylaşıldığı an gidiyor her şey malesef
Hiçbir indirimi yakalayamadım, harika geçiyor.
Ne oluyor arkadaş herkes %500 zam mı aldı, dolar 10’a mı indi…? Konu 3 yıl öncesine dönmüş.
Benzer şekilde konu başlığının kenarında çift haneli okunmamış mesaj sayıları görünce eyvah diyorum yine neler kaçırdım.