Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Antik Mısır’ı aldım. Paylaşımınız için teşekkür ederim.

3 Beğeni

Ciltli

1 Beğeni

Geçen seferki indirimlerdeki kitapların bazıları yine aynı fiyata inmiş. Jurassic Park, Memory Police vs.

9 Beğeni

Veronica Roth ( Uyumsuzun yazarı) Ciltli

4 Beğeni

The Book of Rolex’i satın aldım. Çok teşekkürler paylaşımınız için.

2 Beğeni

İthaki üzerinden kitaplara bakarken dikkatimi çekti açıklamayı okumaktaydım ki bu paylaşımınızı görüp aldım. Teşekkürler.

2 Beğeni

Bu paylaşımlarınız çok kıymetli , sayenizde the book of rolex kitabını alabildim .

4 Beğeni

1 Beğeni

Rolex kitabından bende bir tane aldım,çok teşekkür ediyorum.

2 Beğeni

Teşekkürler. İndirimlerin ortalama yarısına forumdan okuyacak olanlar erişebiliyor, yarısını malesef fire veriyoruz demek ki.

8 Beğeni

Rolex’i ben de aldım, teşekkürler.

2 Beğeni

Dostum bu arada emeklerin için çok teşekkürler. Her ne kadar bazılarına yetişemesek de arada güzel şeyler yakalıyoruz. Özellikle Taschen düşerse çok sevinirim. :slight_smile:

5 Beğeni

Bitmiş :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

İki saat önce paylaşılmasını rağmen bir umut ben de baktım. :joy: Ama forumdaki arkadaşların almasına sevindim.

1 Beğeni

Amfi de beynim uyuşuk şekilde İtalyan Tarifinde askerlik dinliyordum maalesef :sweat_smile:

1 Beğeni

The Feminine Mystique Amazon.com.tr

2 Beğeni

Jurassic Park aldım, teşekkürler.

2 Beğeni

Arkadaşlar, bu indirimleri nasıl buluyorsunuz? :face_holding_back_tears: Buradan yanıtlamak yerine mesaj olarak yazarsanız farklı kişilere yol göstermemiş oluruz. :smiling_face_with_tear:

7 Beğeni

Katılıyorum. Amazon istek listelerini özel mesaj ile paylaşabilecek olanlar varsa bekliyorum.

1 Beğeni

Evet bence de güzel olabilir.

2 Beğeni