Stokları bittiği için alamamış olmama rağmen en azından bu forumdan birilerine gitmiş olmasına çok sevindim. Bu konu başlığında paylaşılan kitapların stokları azgözlü sahaflar tarafından birkaç dakika içinde eritildiği zaman ne kadar sinirleniyorum anlatamam.
Antik Mısır’ı aldım. Paylaşımınız için teşekkür ederim.
Geçen seferki indirimlerdeki kitapların bazıları yine aynı fiyata inmiş. Jurassic Park, Memory Police vs.
The Book of Rolex’i satın aldım. Çok teşekkürler paylaşımınız için.
İthaki üzerinden kitaplara bakarken dikkatimi çekti açıklamayı okumaktaydım ki bu paylaşımınızı görüp aldım. Teşekkürler.
Bu paylaşımlarınız çok kıymetli , sayenizde the book of rolex kitabını alabildim .
Rolex kitabından bende bir tane aldım,çok teşekkür ediyorum.
Teşekkürler. İndirimlerin ortalama yarısına forumdan okuyacak olanlar erişebiliyor, yarısını malesef fire veriyoruz demek ki.
Rolex’i ben de aldım, teşekkürler.
Dostum bu arada emeklerin için çok teşekkürler. Her ne kadar bazılarına yetişemesek de arada güzel şeyler yakalıyoruz. Özellikle Taschen düşerse çok sevinirim.
İki saat önce paylaşılmasını rağmen bir umut ben de baktım. Ama forumdaki arkadaşların almasına sevindim.
Amfi de beynim uyuşuk şekilde İtalyan Tarifinde askerlik dinliyordum maalesef
Jurassic Park aldım, teşekkürler.
Arkadaşlar, bu indirimleri nasıl buluyorsunuz? Buradan yanıtlamak yerine mesaj olarak yazarsanız farklı kişilere yol göstermemiş oluruz.
Katılıyorum. Amazon istek listelerini özel mesaj ile paylaşabilecek olanlar varsa bekliyorum.