Basım tarihi kaç olarak gözüküyor öğrenebilir miyim?
Death note serisinin hemen hemen tüm kitapları 28TL 4 al 3 öde var ayrıca serinin tüm kitaplarında 13 cilde 380TL’ye yakın bir tutarla sahip olabilirsiniz. Nays kullanırsanız daha avantajlı olabilir.
Ekleme
Her sepet oluşturduğunuzda 4 al 3 öde kampanyasını aktive etmeniz lazım ve ödeme ekranına geldiğinde tutarın düştüğünden emin olun.
Amazon En İyi Performans Gösterenleri de takip edin. Listede genellikle en çok indirime düşmüş kitaplar çıkıyor.
Charles Darwin’in Türlerin Kökeni ve Mario Puzo’nun Baba kitabını sabahleyin 99 TL’ye aldım bu durumda çok da kârlı çıkmışım uzun zaman sonra sevindirdi
Dune Mesih’i 81 TL 4al 3öde dahil.
Neuromancer 88TL 4al 3öde dahil.
Cenazeden Sonra Agatha 52 TL 4al 3öde dahil.
Hakan Günday Zamir 96 TL 4al 3öde dahil.
Erken Modern Dönemde Avrupa 1450 - 1789 İş Bankası 84TL 4al 3öde dahil. Diğer sitelerde 270-350 arası.
Bu Amazon neden takıldı bu salı günü teslimat olayına anlamadım. Çarşamba - Persembe siparişlerim halen gelmedi. “Gönderildi” dediği sipariş bile salı günü teslim yazıyor. Ayrıca bütün listemdeki kitaplara tıklıyorum “alırsan salı teslim” diyor. Primelılara ertesi gün teslimat olayı yalan oldu galiba. İlginç
Ben de alacağım iki kitabı ‘bu adrese teslim edilemez’ hatası nedeniyle alamıyorum. Bugün bir sorun var gibi.
Yeni bulduklarımı buraya ekliyorum arkadaşlar.
Harry Potter 20. yıl özel baskı Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw ve Slytherin 64 TL 4al 3öde dahil.
Stephen King Göz 81TL 4al 3öde dahil.
Zaman Makinesi 30 TL 4al 3öde dahil.
George Orwell Burma Günleri 52TL 4al 3öde dahil.
George Orwell Boğulmamak İçin 42TL 4al 3öde dahil.
Callahan Günlükleri 134TL 4al 3öde dahil.
Lokinin Müjdesi 64TL 4al 3öde dahil.
Seçilmiş Olanlar Ciltli 55TL 4al 3öde dahil.
Hayvan Çiftliği Bilimkurgu Klasikleri 22TL 4al 3öde dahil.
Arkadaşlar burası yeri mi bilmiyorum ama Fırtınaışığı Arşivi Serisinin kitapları Amazon’da genelde 200-250 TL bandında fakat 2. roman 1. cilt yani Parlayan Sözler maalesef tükenmiş ve başka satıcıda 560 TL gibi bir fiyatlandırması var. Amazon’a defalarca bildirim yaptım serinin diğer kitapları ile bu kitabın arasında fiyat farkı var lütfen kendi stoklarınızı günceller misiniz diye fakat uzun süredir güncellenmiyor.
Özetle güncellenir mi yoksa 560 TL’ye almalı mıyım ?
beklemenizi öneririm bir süre sonra tekrar gelecektir diye düşünüyorum ve o fiyata alınmaz
Üçüncü partiyi de buraya ekliyorum. Umarım hepsi paylaşılmış olan değildir.
Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?- Orijinal Senaryo 85TL 4al 3öde dahil.
Gömülü Dev 89TL 4al 3öde dahil.
Yabancı Stephen King 188TL 4al 3öde dahil.