İndirimden Jurassic Park kitabını alıp mavi kapaklı versiyonu eline ulaşan arkadaşlardan biri kitabın hangi yıl basım olduğunu söyleyebilir mi?
İndirimi kaçırmamak adına almadıysanız almanız her türlü daha mantıklı. Biraz da bekleyin belki Amazon güncelleme yapar.
Direkt kendi yayınevinin sitesi. Kargo fiyatı nedir bilmiyorum ama buradan da alabilirsin. Buradan alırsan 250 TL civarı karın olur.
Gerçekten çok teşekkür ederim uzun süredir Amazon’da stok beklemekten kitabı unutmak üzereydim, art arda okumak istiyordum normalde. Kargo ücreti gözükmüyor hemen sipariş veriyorum
Rica ederim. Diğer kitaplarına da bak istersen onlar da uygunsa onları da alırsın belki.
Bunu kaçırmaktan helak oldum artık, bundan sonra her dakika amazonda bu kitaba bakacağım, başa bir çözümü yok anlaşılan
2015 basımı kitap mavi kapaklılar.
Tamamdır. Teşekkür ederim. Bana siyah kapaklı geldi. 2023 basım gözüküyor. Mavi kapaklısının basım tarihini merak etmiştim.
Fırsat: Malazan Yitikler Kitabı 1 - Ay Bahçeleri (Ciltli) 270 TL %50’den fazla indirimli.
Bir Mars Destanı 50TL
Yüzüklerin Efendisi Ciltli %8 indirimli
Fırsat: Oathbringer 1. Cilt: Fırtınaışığı Arşivi Üçüncü Roman 221 TL
Fırsat: Savaş Ritmi 1.Cilt: Fırtınaışığı Arşivi Dördüncü Roman 163TL
Fırsat: Sissoylu 4 - Kanun Alaşımı 94TL
Fırsat: Shakespeare Box Set 276TL
Fırsat: Cehennemlik Yürek 56TL
ucuzkitapal
Sepette 100TL İndirim Fırsatı
Kampanya Şartları
11-20 Mart 2024 tarihleri arasında tek seferde 750₺ ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.
Philip K. Dick kitapları indirimde ve yazarı daha önce hiç okumadım hangi kitaplarını başlangıç için önerirsiniz?
Bu young adult manifestosu Leigh Bardugo kitapları indirime girmiş. Bazıları amazonda da aynı fiyat.
Übik, Karanlığı Taramak, Yüksek Şato’daki Adam, Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi ?,
Bana göre Toplu Öyküler ile başlamanız en iyi seçim olur. Roman istiyorsanız da Sondan Bir Önceki Gerçek, Uzaydaki Çatlak uygundur.