Yanlış hatırlamıyorsam 2 tam ekmek bir de yarım ekmek alınıyordu 25 kuruşa.
maalesef… geçtiğimiz hafta çoğu kitabın fiyatı değişti ve değişmeye devam ediyor ,nereye gideceğiz göreceğiz.
Pazarama’da İş Bankası Yayınlarında %40 indirim var ayrıca ilk alışverişe 450/75 var.
(Pazarama İş Bankasının bir kuruluşudur.)
Serileri tam tamamlayacak şekilde kampanya yapmamışlar. Mesela Sissoylu 1. kitap yok veya Oathbringer 1. kitap yok yani şöyle tüm alayım veya devamını alayım deseniz arada boşluk var. İlla 4 kitap attırıyor sepete uyanıklar
Not: Kesinlikle güzel fırsat sadece benim gibi seriyi kampanyadan yararlanarak tamamlamak isteyen olursa diye belirtmek istedim
Seçili kitaplarda 5 al 199TL öde şeklinde bir kampanya başlamış.
sissoylu birinci kitabı indirim döneminde 55 tl’di ara ara amazon bir şeyler deniyor kendince mesela bu indirim kitap kategorisinde görünmüyor.
Kitapyurdunda Ketebe yayınevinde %50 indirim var. Enpara kampanyası ile birlikte çok iyi bir indirim sağlanıyor.
Kampanya kontrol için link alabilir miyim ?
Her zamanki gibi prime olmayan arkadaşımın hesabına çıktı ama kedi mamasında kullandık hehe.
10 hesabımdan birine çıkmış en azıdan Oathbringer 1.cilt aldım, bilgilendirme için teşekkürler.
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Küçük Bay ve Bayanlar - Tek Cilt Özel Baskı (Ciltli) Amazon.com.tr
Hayatımda okuduğum en kötü bilimkurgu kitabının yazarı tarafından yazılmış. Woke artığı birşeydir büyük ihtimal. Alacak olan göz önünde bulundursun.
Teşekkürler hocam, aldım bir tane.
Arkadaşlar Oathbringer aldım Amazon resmi satıcılı ama kitabın rengi önceki kitaplar gibi beyaz değilde sarımtırak, yumurta sarısı gibi. Normal mi?
Hangi konu altına sorsam bilemedim.