bir önceki kapak resmi değişikti fotoğrafı var mı ?
İki kitap içinde bandrol kontrolü yapın. Amazon resmi satıcı bile olsa, alıpta korsanı iade eden çok kişi var memlekette. Ben olsam bu foto ile direk geri iade edin derim. Çünkü seri bembeyaz…
Teşekkür ederim tekrar ürün gönderimi yapıyorlar bu sarımsı kitabı da geri istemediler.
1 ay sonraki indirimi şimdiden duyurmalarına patladım. Geç olmuş ama yılbaşından önce falan duyurur insan. Ya nakit stoklarımız yetmezse? Olağandışı bir indirim de değil.
Ötüken Neşriyat bu indirimi her sene aynı tarihlerde yapıyor. Duyurmasa da bu yayınevine aşina olan insanlar biliyor o tarihleri.
hepsiburada epsilon 5 kitap 199 kampanyası başladı kitap 365 biraz geç göndersede olsa göndermede sorun çıkarmıyor
dikkatimi çekenlerden bazıları
Teşekkürler, Setna’ları ben de aldım.
Bu seriyi arayan birisi vardı arkadaşlar. 4-5 bin liraya satılıyor diye dert yanmıştı. 1 kitap eksik olduğu için ucuz sanırım. Umarım görür.
İyi akşamlar ben arıyordum, çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, en kısa zamanda iletişime geçicem.
Rica ederim. Umarım satılmamıştır.
5-6 eksikle 20k ya hemen paketleyeyim.
Üzerine biraz daha koyunca motosiklet alınabiliyor.
Hakikaten bu kadar talep var mı bu seriye artık? Hem çok eskidi hem de zaten tekrardan ibaret bir hale geldi sanırım.
Bu halis mi ya… eğer satılırsa, vergisi ödenecek mi, takipçisi olacağım :))
Alfa Kitap sitesinde 4 al 3 öde kampanyasından 4 adet ian rankin sepete atıyorum
Sayfada bu şekilde listeleniyor
Sepete gelince fiyatlar zıplıyor
Şimdi deneme amaçlı bir sepet yaptım. Ara toplam 490 TL dedi.(Dört kitabın indirimsiz tutarı) Alışverişi tamamla butonuna basınca 383 liraya düştü.