Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Bu sefer baskının bitmesi ve fiyatların artmasın gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Sonradan pişman oluyorum ben.

Ankara Metro Kitap Fuarında Halka Dünya 4 kitap 200 liraya aldım. Tanesi 50 lira haber vereyim Ankara’daki dostlara.

4 Beğeni

Yine kıymeti bilinmeyenlerden. Kitaplar kendi içinde bağımsız. Katı bilim kurgu severlerin kaçırmaması gereken bir seridir.

4 Beğeni

Genel olarak fiyatlar uygun mu fuarda?

1 Beğeni

Bazı kitaplar böyle 50 lira. Çoğu kitap da ise 1 kitap alana 2.si %50 indirimli şekilde. Zaman Çarkı serisini öyle tamamlamıştım.

2 Beğeni

O da var tabii. İki ucu nahoş bir durum :d

2 Beğeni

Merhaba, Migros’ta Artemis Yayınları çocuk kitaplarında 23 Nisan indirimi var. Benim gözüme çarpanlar bunlar. Başka yerlerde başka kitaplar çıkabiliyor bakmakta fayda var.

2 Beğeni

Eskiden şok fiyatlar 4,99 - 7,90 - 9,90 bandında olurdu. Vay beee.:sweat_smile::sweat_smile:

8 Beğeni

Gerçekten de enflasyon Migros’u da vurdu. Aynı şeyi ben düşündüm. Kitaplarımın büyük çoğunluğu Migros’tan aldığım bu kitaplardan oluşuyor. Şimdi alırken iyi düşünüp alacağız. Yazık .

2 Beğeni

4 Beğeni

9 Beğeni

Amazon yeni bir indirim veriyor.

6 Beğeni

Yakın vakitte Amazon’da indirim bekleniyor mu?

1 Beğeni

İdefix ve D&R üzerinden alabilirsiniz. (TÜKENDİ)

2 Beğeni

https://www.instagram.com/p/C6JrgmXoLx1/?igsh=bjl2ZWM1NHZqdWR1

40 kitaplık bir çekiliş başlatmış bu instagram sayfası. Katılım şartları basit. İş Bankası Kültür Yayınları kitaplarından oluşuyor çekiliş ve sizde olan kitapları da etiket fiyatı değerindeki başka kitaplarla değiştirebiliyormuş. İsterseniz bir göz atın.

2 Beğeni

3 Beğeni

Bu fiyata da değer ama daha birkaç hafta önce 150 - 200 lira bandına inmişti diye hatırlıyorum.

3 Beğeni

Kimse satın almazsa yavaş yavaş düşebilir.

3 Beğeni

Ben de paylaştıktan sonra hatırladım, beklemedeyim :grimacing:

2 Beğeni

5 Beğeni