Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

İlginç, bende en son böyle bir ekran vardı.

2 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/1984-George-Orwell/dp/6257737753/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2WVJS5F4U24LD&dib=eyJ2IjoiMSJ9.EcybrgtclZmZHjVlwCFRMS1tQuq9yzdnG6U1w2cmetjU7VWckgyJ30R8MT8h_45nyuV0EIxblf_MiiIvBRVImmu2vXDKr5Z3OA9HF_GM96Mxr6mN5D2prpeK43uwTOclS2JLUUnbZ59i2LjQLonjRr_ohNE7u7PfehLf2rPeZpsCf_xoVKH6oZvsizJirsn6x5tYQ8ilc4dyKIIMNgDX3D_J9IMlBpJsP7XkSBjtZas.bFn6utsyyBdxoABLcX_J0VIbtRCv7sB62unzxOEEsCE&dib_tag=se&keywords=ithaki&qid=1713355474&s=books&sprefix=ithak%2Cstripbooks%2C127&sr=1-3

3 Beğeni

teşekkürler, satın aldım hemen

2 Beğeni

Arkadaşlar Amazon hesaplarınıza bir bakın. 200 TL’ye 80 TL veriyor. Prime olmasına gerek yok. Prime olmayan heaaplarda 250 TL ve üzeri kargo bedava zaten. O alışveriş teslim olduktan sonra aynı hesaba bu seferde 200 TL’ye 40 TL veriyor.

Ayrıca eğer hesaplarınızı daha önce uygulama üzerinden kullanmadıysanız uygulamaya özel ilk alışverişte 200 TL’ye 80 TL veriyor. Bu ayrı bir kampanya. Bunu kazanıp kazanmadığınızı anlamanız için bir kaç tane kitaba bakın bazısının altında yazıyor.

5 Beğeni

İdefix hesaplarınızı kontrol edin 100 TL indirim kuponu tanımlamışlar.

3 Beğeni

İndirim sadece hesaplara özel mi, kodu var mı?

1 Beğeni

İdefix’te ayrıca 500 tl üstüne %10 sepet indirimi var sanırım. 100 tl’lik kodla beraber iyi bir indirim oluyor.

2 Beğeni

Tekinsiz Kadınlar (Ciltli) 65 TL

5 Beğeni

Hesaplara özel tanımlanmış.

1 Beğeni

merhaba sormak istediğim bir şey var;

amazondan aldığımız kitaplarda arkasındaki yazan fiyatla satış fiyatı arasındaki farkı talep edebiliyor muyuz? Sanki birisi bundan bahsetmişti.

1 Beğeni

Böyle bir şey olduğunu duymadım.

Şöyle bir uygulama var, siz ürünü satın aldıktan sonra Amazon aynı ürünü daha düşük fiyatla satmaya başlarsa aradaki farkı size hediye kuponu olarak iade ediyorlar.

1 Beğeni

Hocam böyle bir şey olsa Amazon’un Türkiye yapılanması batar heralde. Böyle bir şey olmadı, büyük ihtimalle hiçbir zaman da olmaz. Senin dediğin mevzu şu olmalı:

Amazon’da bazı dönemlerde bir ürünü satın aldığındaki fiyatı, sen aldıktan belli bir süre sonra düşmüşse (Mesela sen 77₺’ye aldın bir kitabı ama 3 gün sonra 72₺’ye düştü o kitap) aradaki o fark sana hediye çeki olarak yatırılıyor ve Amazon’un belirttiği tarihe kadar onu satıcısı Amazon olan ürünleri almak istediğinde kullanabiliyorsun.

1 Beğeni

Hangi sebeple böyle bir şey talep edilecek? Mantığı nedir anlayamadım bu durumun?

Kitaplar ilk çıktığındaki fiyatı düşük kalıyor da enflasyon ile yeni satış fiyatı yüksek olduğundan farkı talep edecekseniz bunun yasal dayanağı olduğunu sanmıyorum.

2 Beğeni

yanıtlarınız için teşekkürler, bahsettiğiniz politikayı biliyorum.Sanırsam ben yanlış hatırlıyorum veya karıştırdım.

3 Beğeni

Carrefour’da seçili kitaplarda 1 alana 1 bedava var.

8 Beğeni

Eksikparça kitapları çarptı mı gözünüze acaba?

1 Beğeni

Valla İthaki, Can ve Yapıkredi ve İş Bankası gördüm ama gerisine detaylı bakmadım. :confused:

2 Beğeni

Ben %50 bekledikçe liste kabarıyor, bir umuttu benimki. :slight_smile:

2 Beğeni

Alışverişi okuma hızıma endeksledim rahatladım :d

2 Beğeni

Yapabilirsem harika olucak, saygılar. :sweat_smile:

2 Beğeni