Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Aslında Amazon üstünden satıldığı için iade vs. konusunda bir sorun olacağını sanmıyorum ama yine de satıcı profili güven vermedi pek.

1 Beğeni

açıkcası ben de ikilemde kaldım amazona güvenerek aldım artık. :sweat_smile:

2 Beğeni

Başka yerlerde 150 küsur lira olduğu yazıyor, ilgilenenlere duyurulur.

2 Beğeni

Amazon da diğer pazar yeri siteler gibi 3. şahıs satışlarında çok müdahil olmuyor, sorun çözmüyor

6 Beğeni

Aman diyeyim sorunlu satıcı ise haftalarca uğraşabilirsiniz. Aylarca iade süreci ile uğraşıp en son satıcıya kendim ulaşıp dava edeceğimi söyleyince sorunumu- kendim- çözmüştüm. Amazon’un satıcı olduğu durumlar harici uzak durmak lazım

4 Beğeni

Pegasus Türkçesini basmıştı.

6 Beğeni

Kitap biraz önce elime ulaştı paketleme fotoğrafta görüldüğü gibi yoktu, şansıma hasar almadan elime ulaştı.Bandrol sorgulaması yaptım orijinal, kondisyonu güzel fakat depo-raf kitabı muhtemelen biraz beklediği belli.

6 Beğeni

Ucuzkitaptan aldığım kitaplarda bu şekilde geldi birkaç defa ama artık sorun etmemeye başladım ben.

2 Beğeni

3 Mayıs Türkçüler Günü Kampanyası

Kıymetli Dostumuz,

1. Kampanyamız 03 Mayıs 2024 00:01’de başlayacak ve 12 Mayıs 2024 23:59’da sona erecektir.
  2. Kampanya süresince 50000 adet kitap %50 indirim ile satışa sunulacaktır.

(Kampanya devam etmekte. Geçen seneye nazaran fiyatlara dokunulmamış beni şaşırttılar.( Ha bu fiyatlara ne kadar dokunulur orası muamma…))

4 Beğeni

1 Beğeni

Benim için üzücü haber; 200’e 80₺’lik indirim bitmiş ve bu 400’e 100₺’lik başlamış. İlki daha avantajlıydı ve bugün yarın kullanırım diye diye erteleyip kaçırmış oldum…

3 Beğeni

Sepette 133.67 TL İdefix/D&R stok 1 adet. (Tükendi)

2 Beğeni

2 Beğeni

Bu sene elimi korkak alıştırmadım. Bazı kitapların baskısının bir daha çıkmasının güç olduğunu bildiğim için aldım şimdiden. Zaten bu şartlarda seneye fiyatı daha uç noktalara gelecekti.

2 Beğeni

5 Beğeni

Aldım, fırsat paylaşımı için teşekkürler.

2 Beğeni

Türkçesinden ucuz.

3 Beğeni

Yeni hesap indirimiyle çok güzel oldu, teşekkürler.

3 Beğeni

3 Beğeni

6 Beğeni