Aslında Amazon üstünden satıldığı için iade vs. konusunda bir sorun olacağını sanmıyorum ama yine de satıcı profili güven vermedi pek.
açıkcası ben de ikilemde kaldım amazona güvenerek aldım artık.
Amazon da diğer pazar yeri siteler gibi 3. şahıs satışlarında çok müdahil olmuyor, sorun çözmüyor
Aman diyeyim sorunlu satıcı ise haftalarca uğraşabilirsiniz. Aylarca iade süreci ile uğraşıp en son satıcıya kendim ulaşıp dava edeceğimi söyleyince sorunumu- kendim- çözmüştüm. Amazon’un satıcı olduğu durumlar harici uzak durmak lazım
Kitap biraz önce elime ulaştı paketleme fotoğrafta görüldüğü gibi yoktu, şansıma hasar almadan elime ulaştı.Bandrol sorgulaması yaptım orijinal, kondisyonu güzel fakat depo-raf kitabı muhtemelen biraz beklediği belli.
Ucuzkitaptan aldığım kitaplarda bu şekilde geldi birkaç defa ama artık sorun etmemeye başladım ben.
3 Mayıs Türkçüler Günü Kampanyası
Kıymetli Dostumuz,
- Kampanyamız 03 Mayıs 2024 00:01’de başlayacak ve 12 Mayıs 2024 23:59’da sona erecektir.
- Kampanya süresince 50000 adet kitap %50 indirim ile satışa sunulacaktır.
(Kampanya devam etmekte. Geçen seneye nazaran fiyatlara dokunulmamış beni şaşırttılar.( Ha bu fiyatlara ne kadar dokunulur orası muamma…))
Benim için üzücü haber; 200’e 80₺’lik indirim bitmiş ve bu 400’e 100₺’lik başlamış. İlki daha avantajlıydı ve bugün yarın kullanırım diye diye erteleyip kaçırmış oldum…
Bu sene elimi korkak alıştırmadım. Bazı kitapların baskısının bir daha çıkmasının güç olduğunu bildiğim için aldım şimdiden. Zaten bu şartlarda seneye fiyatı daha uç noktalara gelecekti.
Aldım, fırsat paylaşımı için teşekkürler.
Yeni hesap indirimiyle çok güzel oldu, teşekkürler.