Bir tane aldım, teşekkürler.
Ben de aldım bir tane teşekkürler haber verdiğiniz için.
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/epsilon-yayin-grubunda-mayis-firsatlari
5 al 199 TL öde kampanyası yeniden başlamış.
Amazonda birçok popüler kitap 100-200 TL aralığına inmiş. Discworld serisinden çok kitap gördüm. Hepsini koyamıyorum.
merhaba hepsiburadadan “kitap365”ten alışveriş yapan oldu mu hiç? Geçen hafta iki kitap aldım ikisi de basımdan ve kargodan kaynaklı hatalı geldi ve iade/değişim talebimi reddettiler. Sizce bu kitapların iade/değişim yapılması gerekmiyor mu ?
Can sıkıcı bir durum kendi adıma yenilenmesini isterdim. Bence satıcıdan ziyade HepsiBurada ile iletişim kurup ürünlerin kusurlu geldiğini belirterek iade/değişim isteyin.
Satıcı : Malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde ve maddi ortamda sunulan kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin ürünler (Toner, kartuş, şerit vb. her türlü yazılım ve programlar, DVD, VCD, CD ve kasetler vb.) yasal mevzuat gereği iade edilememektedir. gibi bir savunma yapabilir ancak denemekten zarar gelmez.
Umarım sorun çözülür.
Müşteri hizmetleriyle konuştum;
-Talep olumsuz olmasına rağmen değişim yapıldığını aktardılar gelmesini bekliyorum ,elime ulaştığında durumu paylaşırım.Umarım dedikleri gibidir çok güvenemedim😅
Umarım değişiminiz yapılır. Zamanında kitapyurdun da kanser olmakla meşguldüm. Amazon 2018 den bu yana kitap konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Resmen defolu ürün yollamışlar. Değişim yapmıyorlarsa direk iade yapın. Yasal hakkınız bu. Sonuçta fiziksel bir ürün.
Şu an bile çok sinirlendim.
Teşekkürler aldım 1 tane
kitapların elime ulaşmasını bekliyorum şimdilik verdikleri söze istinaden bir ümit
Ben bir tane komşumuza hediye etmek için aldım, buradan da birileri kendi için ya da hediyelik almayı düşünebilir diye paylaşmak istedim.
Fırsat: Bic Visa Firça Uçlu Keçeli Boya Kalemi, 18’li Kavanoz https://amzn.eu/d/6N7lUdS (101 TL)
Fiyatı gün gün değişkenlik gösteriyor fakat genelde dip fiyat olarak buralara indiğini gördüm değerlendirmek isteyen olursa;
Kitapyurdun da ayın yayınevi olarak Alfa yayınlarına %40 indirim var. Enpara ile birleştirilip alınabilir.
%40 mı, %40’a varan mı acaba?
%40’a varanmış. Dikkatsizliğime denk geldi.