Gönderirler mi bilmiyorum ancak yorumlara bakınca çoğu olumsuz. Yakala diye bir satıcı. Daha önce alışveriş yapan var mı ?
Kimse gönderilir gönderilmez dememiş saldırmış direk stoğu patlatmış ya da ürünün bu fiyata linkini bulamadım
Biliydim böle olacağını.
Cüzdanlar hazır mı? diye sorsalar daha yerinde olurmuş.
4 Haziran doğum günüm. İlknokta o yüzden böyle bir kampanya yapmış
Bu yayınevine para kazandırmayı hiç istemiyorum. keşke metis yayınlarında falan yapsalardı
Site kendilerinin zaten.
Ay harika bir haber oldu bu Böyle indirimlerde yeni çıkarttıkları kitapları almak daha mı mantıklı oluyor sanki? Ben sonrasında benzer bir fiyata bulamıyorum çünkü
bu %50 indirimlerde çok fiyat farkı oluyor mu ? sözde %50 sanki diğer sitelere göre çok az fark oluyor benim gördüğüm.Sizlerin bugüne kadar yaptığı alışverişlerde evet gerçekten ne indirmişler dediği bi kitap, seri oldu mu?Avantajlı oluyor mu ,genelde amazonu tercih ediyorum en uygun orada fakat son zamanlardaki tavırları insanı çıldırtıyor gerçekten…
%50 indirimde fark oluyor hocam, geçen ilknokta indirimlerinde dune serisinden birkaç kitap almıştım, indirimsiz fiyatından çok daha uyguna geldi.
Krediler hazır mı? diye sorsalarmış daha yerinde olurmuş
Anladım teşekkürler , bakalım ne kadar indirim yapacaklar🙂
Hazır ve nazırım. 20 kere hem de.
Yayınevinin bastıkları almak istemediğimi söylemeye çalışıyorum. Sitenin onların olması durumu etkilemez.
Aslına bakarsanız etkiler. Site kendilerinin olduğu için kendi yayınevlerine yapıyorlar bu kadar büyük indirimi. Kaldı ki başka yayınevinin kitaplarını onların sitesinden alırsanız yine onlara kazandırmış olursunuz, kitaplarını almak da sitelerinden alışveriş yapmak da parayı aynı cebe sokuyor çünkü.
İthaki, yaptığı o çöp edisyonla nasıl olsa bizim kitlemiz ne çıkarsak alır mantığıyla kafasına göre etiket basıyor. Olimpos, Demir Alev’i hem ciltli, yan boyamalı, hem de yanında kitapla ilgili ürünlerle kutulayıp çıkardı ve buna rağmen Tress’in etiket fiyatından daha ucuz. Üstelik sayfa sayısı da neredeyse Tress’in iki katı. Böyle uyanık davrandıkları sürece sırf kötü niyetleri yüzünden şahsen kendilerinden alışveriş yapmamaya devam edeceğim.
Alacaklarını aldıktan sonra bu indirimin gelmesi.
Olimpos ve Martı yayınları sırtlarını baba parası ile kitap alan teeanage roman okuyan kitleye yasladı Wattpad ve sürekli genç yetişkin kitapları okuyanlar birbirinin klonu olan yüzlerce roman basıyorlar.
Offfff!!! İlla konuyu uzatmak istiyorsunuz belli, yayınevinin bastıklarını kaliteli bulmuyorum, bu yüzden özellikle indirim yapılan bu basımları (basılan whatpadd tarzı kitapları) başarılı bulmuyor bu eserlere, yazarlarına da para kazandırmak istemiyorum. Dolaylı yoldan paranın nereye gittiği pek de umurumda değil de yayınevinin bastığı ergen kitaplarına gitmediğine eminim. Daha ne kadar açık yazabilirim? Ya da bu tartışmayı büyüterek tam nereye varmak istiyorsunuz @Lucifer Gidin tartışma bölümüne taşıyın konuyu burası yeri değil.
Temennim keşke daha iyi şeyler basıp indirim yapsalar da seviyeyi az yükseltseler.