Karamazov kardeşler arttırıldı ibaresi çok komik geldi. Durum üzücü tabiki.
Arkadaşlar 4 al 3 öde kampanyası ile 200/80+40 kampanyası birleşiyor mu? Deneyen var mı? (Büyük ihtimalle kampanyalar birleşmiyordur da umut fakirin ekmeği işte.)
4 al 3 öde ile 500 tl üzeri %10 indirim kampanyası birleşmiyor misal. Amazon eskisi gibi bütün kampanyaları aynı sepette kullandırtmıyor gördüğüm kadarıyla. En çok indirimi hangi kampanya verirse o düşüyor sepete…
Merhaba, Amazon 4 al 3 öde kampanyası tek kullanımlık mı? Yani bir kere kullandıktan sonra başka sepet için kullanılıyor mu?
Bir kaç kere kullanılıyor. Ben 2 defa kullandım en azından.
İkinci defa kullandırmama durumunda kampanyayı yeniden aktif hâle getirmek gerekiyor sanırım. Bende de aynı durum olmuştu. Sepetteki bir kitaba girince “kullan” butonu aktif değildi, tekrar tıklayınca sorun çözülmüştü.
Amazon 4 al 3 öde kampanyasından epey kitap aldım bir kaç tavsiye vereceğim zira ben bazı salaklıklar yaptım.
Sistemin 8 kitapta çalışmayacağını düşünerek, 4’erli sipariş verdim hep, sonra manuel olarak denedim sistem 4 ve katlarında çalışıyor. yani 8 kitap aldığınız vakit o kitapları 4+4 almakla aynı paraya denk geliyor. Benim gibi 15 koli gelmez evinize.
500 tl %10 kampanyası sıkıntılı. kesinlikle daha dezavantajlı hale getiriyor sepeti. kampanyalar birleşmiyor galiba herkesin belirttiği gibi.
kampanya sınırsız kullanım hakkı var. birden fazla kullanmak için ya yazıldığı gibi tekrar kampanyayı aktif et tuşuna basın ya da ödeme kısmında kod alanında KITAP4 yazın.
kitapların bir çoğu kampanyada olsa da bazı kitaplar kampanyada değil. ödeme anında indirim olup olmadığını muhakkak kontrol edin. gözden kaçabiliyor.
sadece 4 al 3 öde kampanyası değil, bazı kitaplarda aşırı iyi indirimler var. indirimsiz halleri bile kitapların kendi yayınevlerinden ucuz. 20 tl altı kitapları kontrol etmenizi tavsiye ederim bilhassa.
Birkaç gün önce Amazon’dan 4al 3öde kampanyasından sipariş verdim, sıkıntı olmadı. Ancak yeni bir sepet oluşturduğumda 3 farklı kampanya birlikte işaretlenmiş olarak görünüyor. Ve ödeme kısmında %10 indirim sağlanıyor. Yani 4al 3öde kampanyasından yararlanamıyorum. Dün akşam konuyu Amazon’a yazdım ama dönüş olmadı. Bu iki kampanyayı nasıl iptal edebilirim, yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı?
Ödeme ekranında kod kismina KITAP4 yazınca diğerlerini ezmesi lazim
Az önce onu da denedim Geçersiz Kod olarak hata verdi.
Estağfurullah, neden aptallık olsun.
4 kitap alınca sistem en ucuz olanı mı düşüyor? Eğer öyleyse (1-2-3-4-5-6-7-8) şeklinde 8 farklı fiyat olduğunu düşünürsek, hepsini aynı anda alırsak 1 ve 2 fiyatını düşer ve karlı olmaz. 1-2-3-4 ve 5-6-7-8 şeklinde iki sipariş geçersek 1 ve 5 i düşer ve karımızı arttırmış oluruz. Parçalı sipariş daha uygun fiyata gelmiş olur.
Ben de bunu yazacaktım siz güzel şekilde anlatmışsınız.
Aynen öyle, 4 tane 300 liralık kitap, 4 tane de 150 liralık kitap aldınız diyelim. Hepsini topluca alırsanız bir 300, bir de 150 liralık kitabı bedava almak yerine 2 tane 150 liralık kitabı bedavaya alıyorsunuz çünkü sistem en ucuz 2 kitabın fiyatını düşürüyor. Birbirine en yakın fiyatlı kitapları dörder gruplar halinde almak daha mantıklı.
Şöyle birkaç kitap denk geldi random, benim listemde değillerdi ama ilgisi olana epey uygun gibi;
İthaki’nin Kıyamet Polisi serisinin kitapları da ucuz gibiydi, üçü toplam 200 küsür liralarda alınabilir;