Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Çelik Kale Çanakkale İstanbul Kitapçışında tekrar stoklara girmiş, küçük bir indirimde yapılmış.

İlave olarak şöyle bir indirimde var : Çelik Kale - Çanakkale - Bkmkitap

Ben de yorumlara yeni baktım da direk iptal edeyim diyorum.

1 Beğeni

Ben de hiç planda yokken sipariş verdim ama yorumları görünce iptal ettim şimdi. Gelmesi imkansız görünüyor. Yorumlara bakınca 3 ihtimal var: Ya yanlış ve eksik kitap geliyor, ya ciddi hasarlı geliyor ya da bekletip iptal ediyorlarmış. %68 1 yıldız vermiş🙂

3 Beğeni

Ne mal olduklarini biliyorum da, ya tutarsa dedim. Ben de iptal ettim donus almayinca.

1 Beğeni

D&R kuponları aktif kullanıma göre mi veriyor veya alım sıklığı vb? Bugüne kadar hiç tanımlamadılar ne idefix ne orası. Yoksa 75/500 için Amazon stokta olmayan ve olmayacak kitapları el mecbur yarın oradan alacağım.

Ben İdefix’ten birkaç farklı hesabımla hemen hemen her ay birkaç alışveriş yapıyorum. Onlar da her indirim kampanyasında kupon tanımlıyorlar. Genele ilişkin net bir şey söylemem zor, ancak en azından kendi alışverişlerimle ilgili bunu söyleyebilirim size.

İkisi de 75’i sepette uygulamiyor gorunuyor zaten. Ben en iyisi Yedi ve Kuzey İsigi icin Amazon’a ricaci olayim. Tesekkurler.

1 Beğeni

Alınan kitap yerine gönderdikleri kitap bir başka seviye dark humor olmuş.

1 Beğeni

Fol Kitap, Kitapyurdu’nda 25,26,27 Ekimde ℅50 indirimde.

1 Beğeni

6 Beğeni

Devede kulak arayanlar için,

https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2FZV20AMLGTXV?ref=psp_pc_cart_collapse&redirectAsin=9750719360&redirectMerchantId=A1UNQM1SR2CHM

Screenshot (1)

2 Beğeni

Kitapyurdunda vodafonelulara özel indirim var. Vodafone’lulara özel %25 indirim!

İthaki %50 yakın zamanda gelir mi?

1 Beğeni

İçimden bir ses Kasım’ın ilk haftası diyor ama bakalım :slight_smile:

1 Beğeni

6 Beğeni

Kasım ayı kampanya ayı…

İndirim kodları:
Bkmkitap.com - BKMBETUL %10
Idefix.com - ANKET500 (Kod 50 TL indirim sağlıyor. 500 TL üstü alışverişte 75 TL indirime ek olarak bu indirim de kullanılabiliyor. Toplam 125 TL indirim oluyor)

5 Beğeni

ANKET500 kuponu tek seferlik mi acaba? Bunun dışında 75 TL ile birleşen bir kupon var mıdır?

Harry Potter: Sihir Tarihinde Bir Yolculuk;

Amazon 520 (400’e 100 ile 420),
Idefix 528 (500’e 75’le 453)

Ekstra kupon ve kampanyalarla 400 altına iniyor. Lakin diğer kitap daha iyi ise (biri kapsamlı olandı) o beklenebilir. Zaten Black Friday zamanı illaki şu fiyatta ya da altında olacaktır.

1 Beğeni

Birebir ikisini de yan yana koyup incelemedim, ancak anladığım kadarıyla Sihir Tarihine Yolculuk kitabında olan her şey zaten Sihir Tarihi kitabında da var, tabiki çok daha fazlasıyla birlikte. O yüzden eğer iki kitap da elinizde yoksa bana göre ikisini de almak yerine sadece Sihir Tarihi kitabini almak daha mantikli. Bende ilk çıktığında aldığım Sihir Tarihine Yolculuk kitabi var, o zaman arasındaki farkı bilsem almazdım sanırım direkt Sihir Tarihini alırdım.

3 Beğeni