Reddit’te bakindim, mavi cocuklar icin, Anka’li (kizimin adi) yetiskinler icinmis. ABD edisyonunda siyah arka fon varmis.
Şu da 1 tane kalmis, dekoratif alacak olanlara. Aforizma icerik, kapak sahane.
Reddit’te bakindim, mavi cocuklar icin, Anka’li (kizimin adi) yetiskinler icinmis. ABD edisyonunda siyah arka fon varmis.
Şu da 1 tane kalmis, dekoratif alacak olanlara. Aforizma icerik, kapak sahane.
Benimde kızımın adı Zümrüt Anka. Anka koyacaktım sonra Zümrüt ekide hoşuma gitmişti :). Allah güzel günlerini göstersin.
Harikaymis. Biz kayinvalidenin hic isim koymamislik uktesi diye İpek ekledik yanina. Hepsi saglikla, sevgiyle buyusun.
Austen sonunda satilmis ve kitaplardan soz acmisken, her konusunu kontrol ettigim cocuk kitabinda ve dahi ilk sayfalarda Bambi misali anne-baba ölümü, yetim kalmislik goruyorum; hicbir yerde konu edildigini de duymadim, bu denli sık kullaniminin altini cizmek istedim. Anali-babali cocuklar istiyoruz.
Amazon, Gulumseten Kasim duyurusu yapmis ay basi itibariyla. Zihnim beni yaniltmiyorsa 2-3 hafta sonrasi Black Friday olmustu akabinde gecen yil.
Ucuzkitapal’ın şöyle bir SMS’i var. Tüm hesaplarda geçerli mi bilmiyorum. Çoğu yayınevinde yüzde 40 indirim var.
Gülümsetmedi mi şimdi, kendimize dürüst olalım
Amazon’da seçili kitaplarda 2. kitaba %50 indirim kampanyası başlatmış.
Amazon 300 TL üzeri alışverişe 120 TL indirim
https://www.amazon.com.tr/yourpromotions/f7e281ba-0c7a-44ef-81d2-84d571d070d2
Not: Daha önceki 300 tl üzeri alışveriş sonrası gelen 75 tl indirim kampanyasıyla da birleşiyor. 195 tl indirim yapıyor
“Bu promosyon sona erdi” diyor bende
İyiymiş ama 1000 liralık sepetim için “Girilen kod, gereksinimleri karşılamadığı için uygulanamaz” diyor
Bu kodu ben ve yeğenim kullanmışız ama nedense 75 lira gelmedi ikimize de.
Edit: Şimdi bilgi aldım. 75 tl promosyonda sıkıntı varmış. Haftaiçi çözüme ulaşacakmış. Bende promosyon için uygun değilsiniz diyor ama sistemde uygunmuşum aslında.
Şimdi Zanzibar İstifi’nde denedim ve 195 tl’ye aldım. Belki bazı hesaplarda sorunludur.
Teklife uygun değilmişim. Nasıl uygun olunuyor onu anlamadım.
Ucuzkitapal 800₺ üzerine 100₺ indirim: UCZ100
Geçen sene ne güzel %40 indirim vardı. Bu sene fuarın çekici bir yanı yok gibi.
%30’a da razıyım ben Keşke sitede de böyle indirim olsa. Bu arada haklısın, geçen sene %40’tı.