Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Reddit’te bakindim, mavi cocuklar icin, Anka’li (kizimin adi) yetiskinler icinmis. ABD edisyonunda siyah arka fon varmis.

Şu da 1 tane kalmis, dekoratif alacak olanlara. Aforizma icerik, kapak sahane.

2 Beğeni

Aynı hesapta tek seferlik…

2 Beğeni

Benimde kızımın adı Zümrüt Anka. :slight_smile: Anka koyacaktım sonra Zümrüt ekide hoşuma gitmişti :). Allah güzel günlerini göstersin.

3 Beğeni

Harikaymis. Biz kayinvalidenin hic isim koymamislik uktesi diye İpek ekledik yanina. Hepsi saglikla, sevgiyle buyusun.

Austen sonunda satilmis ve kitaplardan soz acmisken, her konusunu kontrol ettigim cocuk kitabinda ve dahi ilk sayfalarda Bambi misali anne-baba ölümü, yetim kalmislik goruyorum; hicbir yerde konu edildigini de duymadim, bu denli sık kullaniminin altini cizmek istedim. Anali-babali cocuklar istiyoruz.

2 Beğeni

Amazon, Gulumseten Kasim duyurusu yapmis ay basi itibariyla. Zihnim beni yaniltmiyorsa 2-3 hafta sonrasi Black Friday olmustu akabinde gecen yil.

Ucuzkitapal’ın şöyle bir SMS’i var. Tüm hesaplarda geçerli mi bilmiyorum. Çoğu yayınevinde yüzde 40 indirim var.

1 Beğeni

Amazon Gülümseten Kasım’a hazırlanıyor…

16 Beğeni

Gülümsetmedi mi şimdi, kendimize dürüst olalım :smiling_imp:

5 Beğeni

Amazon’da seçili kitaplarda 2. kitaba %50 indirim kampanyası başlatmış.

https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A3DT1KBHTQGA05?ref=psp_aw_cart_collapse&redirectAsin=6051739513&redirectMerchantId=A1UNQM1SR2CHM

8 Beğeni

Amazon 300 TL üzeri alışverişe 120 TL indirim

https://www.amazon.com.tr/yourpromotions/f7e281ba-0c7a-44ef-81d2-84d571d070d2

Not: Daha önceki 300 tl üzeri alışveriş sonrası gelen 75 tl indirim kampanyasıyla da birleşiyor. 195 tl indirim yapıyor

3 Beğeni

“Bu promosyon sona erdi” diyor bende

İyiymiş ama 1000 liralık sepetim için “Girilen kod, gereksinimleri karşılamadığı için uygulanamaz” diyor

Bu kodu ben ve yeğenim kullanmışız ama nedense 75 lira gelmedi ikimize de.

Edit: Şimdi bilgi aldım. 75 tl promosyonda sıkıntı varmış. Haftaiçi çözüme ulaşacakmış. Bende promosyon için uygun değilsiniz diyor ama sistemde uygunmuşum aslında.

1 Beğeni

Şimdi Zanzibar İstifi’nde denedim ve 195 tl’ye aldım. Belki bazı hesaplarda sorunludur.

Teklife uygun değilmişim. Nasıl uygun olunuyor onu anlamadım.

2 Beğeni

Ucuzkitapal 800₺ üzerine 100₺ indirim: UCZ100

1 Beğeni

4 Beğeni

Geçen sene ne güzel %40 indirim vardı. Bu sene fuarın çekici bir yanı yok gibi.

1 Beğeni

%30’a da razıyım ben :joy: Keşke sitede de böyle indirim olsa. Bu arada haklısın, geçen sene %40’tı.