Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Ne ara bitti bu kampanya ya İthaki çok uyguna geliyordu bende kod bulmaya çalışıyordum.

3 Beğeni

Arkadaşlar, İlknokta’dan sipariş vereceğim de, ödeme sayfasında
-Kredi Kartı ile Ödeme - Hepsipay
-Banka Havalesiyle
seçenekleri var. Fakat ödeme sayfasında kredi kartı bilgilerimi istemiyor. Hepsipay kullanmıyorum, TEB kredi kartımla alışveriş yapamaz mıyım?

Hepsipay ile ödeme seçip ilerlediğinde altta farklı kredi kartı ile ödeme seçeneği çıkıyordun diye hatırlıyorum. Ben hepsipay bağladığım için şimsi otomatik oraya atıyor ama daha önce öyle almıştım diye hatorlıyorum.

1 Beğeni

Sormayın. Üzüldüm vallahi. Çok uyguna geliyordu ya.

Kısmet. Anasayfa da görseli de kaldırılmış. Bu kadar kısa süreli olduğunu bilmiyordum.

Hocam hepsipay ile %15 geri iade varmış. Nasıl hepsipay ile ödüyoruz? Ek ücreti falan var mı bu meretin?

Ek ücreti yok. Hepsiburada’dan hepsipay üzerinden işlemlerini halledebilirsin. Bakiyene parayı yükleyip alışverişini tamamlayabilirsin.

1 Beğeni

Volkan arkadaşımızın söylediği gibi, Hepsiburada uygulamasında Hepsipay’e kayıt oluyorsun önce. Herhangi bir ücret yok. Para yükleme şartı da yok aslında, kredi kartın varsa kaydedip uygulamaya o şekilde kartınla da ödeyebiliyorsun.

1 Beğeni

Kampanyayı gece görünce sabaha kalmaz diye düşünerekten Delta yeni kitabı ve SL yeni kitabı aldım bu kampanyadan.

İndirim oranı yüzde 50’den fazla oldu.

4 Beğeni

İnternet üzerinden yapılacak İlknokta siparişinde Hepsipay’a yönlendiriyor ve kredikartı için alternatif bulunmuyor gibi. Kart bilgilerimi bilmediğim bir siteye de girmek istemiyorum. Bu durumda alışveriş yapılamayacak gibi.

1 Beğeni

Yok, farklı kredi kartı ödeme seçeneği çıkmıyor. Kredi kartı bilgilerimi istemediği için de alışveriş yapamıyorum. İlknokta neden böyle bir şey yapmış anlamadım.

1 Beğeni

@Chinga @Blackheart kredi kartınızdan sanal kart oluşturup ekleyin. Hem bilgileriniz güvende kalır hem de bakiyeyi siz belirlersiniz. İşiniz bitince de silersiniz uygulamadan. Bunlara ek hepsi para da kazanırsınız.

1 Beğeni

Şimdi İlknokta ile görüştüm. Onayla’yı tıkladıktan sonra kredi kartı bilgilerini girebileceğimiz bölüm çıkıyor. “Başka kart ile ödeme yap” kısmından.
Sorun çözüldü yani. @Chinga @Erdal_01 teşekkürler.

3 Beğeni

Dr indirimi hemen bitmiş inanamıyorum. Oysa sepetim hazırdı :sob:

3 Beğeni

Kayıp Rıhtım’ın öykü antolojisi Tüm Panayırların Heyulası Amazon’da 59 TL’miş. Bende hala yoktu, çaktırmadan sepete ekledim. :stuck_out_tongue:

7 Beğeni

İlgilenen varsa iyi fiyat.

Edit: Satılmış.

1 Beğeni

2 Beğeni

Önceden Amazon’da güzel kampanyalar olurdu indirim haftalarında. Acaba ay sonuna mı bekletiyorlar?

2 Beğeni

5 Beğeni