Stokta 5 adet yazıyordu ben aldığım zaman büyük ihtimalle bitti
aldığımda son 2 idi…
Merak etmeyin, Amazon indirimleri yakin. Amazon yeni hesabina 400’e 100 ile su anki farki bile 100 tl civari. Kapanir rahatca.
Şimdi elindeki telefonu yavaşça yere bırak ve en yakın A101 markete gidip şundan iki tane al. 1 alana 1 bedava, kilosu 120’ye gelmiş oluyor. Seneye olur 500-1000.
Not: Kampanya ayın sonuna kadarmış.
@ BiblofilYouTube tatlı niyetine:) Bir normal bir de bundan aldım aynı fiyat oldukları için, bu diğerine fark atıyor. Altında da var üstteki malzemeden, çocuk da bayılınca derin dondurucuya alıp attım dört tane. Tavsiye ederim.
Konu bağlamından sapmış olmanın dışında bir şeyi merak ettim hocam.
Bu şeyi dondurma diye mi yiyoruz yoksa başka bir tatlı niyetine mi?
Bir tane genel indirimler başlığı olsa ne güzel olurdu? Çok güzel fırsatlar oluyor, insan paylaşmak istiyor.
Kayıprıhtım ölücüleri, baş ölücü Alper
6-7 sene önceye kadar DH sıcak fırsatlarda çok vakit geçiriyordum. Gerçi traktör lastiği, pulluk vs. almıyordum ama acil ihtiyaç olmayan çok şey almama neden oluyordu DH.
+1 sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra ben de aldım, aklımda satın almak bile yoktu hâlbuki kargoya verilmiş bile:grin:
Ortalık karışıksa alıp devam
Adımız KR ölücülerine çıkmasın da
Kilitli Oda Muammaları
Sepette 342,51 TL (D&R)
Sanki ucuz geldi diğer sitelere göre. Paylaşmak istedim.
D&R da tüm kitaplarda sepette %30 indirim var. Örneğin Tehlikeli Görüler İlknokta’dan da uygun 255 liraya geliyor.
Kesinlikle katılıyorum
At Tarağı aldığım geceyi hala unutamıyorum.
D&R indirimi bitti mi ya. Sepete eklerken gözüküyordu. Şimdi gözükmüyor.
Ben Amazon’u bekliyorum. DR, HB, İlknokta böyle kampanya yapabiliyorsa Amazon’un tozunu attırması lazım ortalığın.
Evet fırsatı da kaçırdım itiraf ediyorum.