Bkmkitap’tan aldığım 9 kitabın 5 tanesi hasarlı geldi. Teşekkürler BKM
Benim de ürünlerim bugün ulaştı ve hepsi neredeyse lekesizler
Özgür Turhan’ın Aynısı gösterisinin ilk cümlesiyim şu an
Salı günkü kampanya vesilesi ile ilk Bkm alışverişimi yaptım. 2 kitap aldım. Biri Malazan 5, diğeri Tırpan. Malazan sağlam geldi gelmesine ama içinden kart çıkmadı. Bu sorunu yaşayıp çözebilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Tırpan ise pislik içinde, hasarlı ve iç kapağında kopuk tırtık izleri ile geldi (sanırım bir ayraç vardı galiba ve koparılmış?). Genel olarak enteresan bir kampanya süreci geçirmiş oldum sağolsunlar.
Ah Kidega Alfa Yayınları yüzde 50 indirimlerini ne çok yapardı
Migrosta Alfa Yayın Grubu Promosyon kitapları 59,90 TL ama 22-30 Kasım tarihleri arasında %30 indirim var. 41,93 TL
Yeşilin Kızı Anne ve Emily serilerinin ciltli kitapları bu kampanyaya dahilmiş. Gözüme çarpan tek kitabı aldım ben de. Çevirisi iyidir umarım.
Kutulu ve ciltli 385 lira. Demin nadire baktım fiyatları artmaya başlamış. Bu fiyata alınabiliyorken alın derim, sonra pişman olmayın. İstanbul Kitapçısı’nın sitesinde tükendi olarak gözüküyor.
Fuarda çalışan arkadaş bazı eserlerde yeni baskı olmayabilir olsa bile sıradaki baskılar güncel fiyatlardan olmayacak demişti.
Aynı kitap Amazon’ da da aynı fiyatta.
Bu da varmış yine kutulu ve ciltli, gözümden kaçmış. Yine İstanbul Kitapçısı sitesinde tükendi olarak gözüküyor.
Amazon’da hala kitaplar için bir kampanya yok gibi 21 Kasım’ı beklemiştim ama boşa bekledim galiba
Kampanyalardan “İyzico ile öde” kazançlarını harcamak istemeyenler için cüzdan uygulamalarına yükleyip oradan da kendi hesaplarınıza geri yükleme yapma şansına sahip olabilirsiniz. Ben Paycell ile denedim. Sorunsuz bir şekilde hesabıma aktardım. Hepsipay… v.b gibi cüzdan uygulamalarında bu sistemle harcama yapmadan geri almayı deneyebilirsiniz.
29’unda dediler. %50 kampanyasına dahil olan ve olmayan kitaplar için de ayrı listelerim vardı, çaprazlama değişmiş çoğu. Olmayanlar dahil edilmiş, olanlar çıkmış vb. 4 al 2 öde gelebilir mi soruma olumlu yanıt verdikleri için ben de bekliyorum. Şu halde aynı fiyatlı 2 kitapta toplam indirim oranı %25. 4 al 2 öde gelirse aynı fiyat skalasında 4 kitapta toplam alınacak indirim %50 olacak. İnecek fiyatlar da cabası. 1 haftadan az zaman kalmışken beklemekte fayda var.
Yani paycell e gönderdiniz daha sonra oradan da kendi hesabınıza mı attınız?
Evet… 2 adımda işlemi gerçekleştirdim.
Bunları amazonda kolayca harcamak için ne yapmak lazım? Paycell vb hiç bildiğim/kullandığım şeyler değil.
Paycell sanki banka hesabında transferde sorun yaratıyordu siz bir sorun yaşamadınız sanırım
Bir de sizin yaptığınız seyi Nays da yapmaya çalıştım asla izin vermedi, nays uygulaması üzerinden nays a para yüklemeye çalıştım, öyle bir seçeneği var uygulamanın, ancak her seferinde hata verdi.