Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Oluyor mu diye denemek için Iyzicodan sanal kart oluşturdum. Amazonda ödeme yerine sanal kart bilgilerini girdim. Kabul etti. Hediye parayı kullanarak alışverişimi yapabildim.

2 Beğeni

Tabi harcamak için acele etmenize gerek yok. Salı günü bir kampanya daha var. Biriktirip harcamak da bir seçenek… Yine de iyzico sanal kart ile normal internetten alışveriş gibi istediğiniz yerden bakiyeyi harcayabilirsiniz. Amazon özelinde ben kendim harcamış olsaydım ki bir defa öyle yaptım yeni hesap açıp 400 | 100 ile beraber daha indirimli bir alışveriş yapabilirdim.
@Lorien_archers

Havale ile bir sorun yaşamadım. Size bir eleştiride bulunacağım ama şahsi algılamayın. Okuduğunuzu anladığınızdan emin misiniz? Cüzdan uygulamaları diye belirtiyorum sizce Nays bir cüzdan uygulaması mı? Bir şey paylaşırken gönüllü olarak yapıyorum. Sürekli sorulara cevap vermek için buna ayrıca zaman ayırmam gerektiği konusunda empati yaparsanız sevinirim. Kolaya kaçmamak için daha dikkat etmenizi beklerim.
@Black_Ice

Paylaşmadaki amaçlarımdan biri ilk alışveriş özelinde sonrası için ayrıca harcamak yapma zorunluluğuna alternatif olması adına yapıyorum.

3 Beğeni

Teşekkürler, aynı yoldan parayı çekip hesaba attım.:raised_back_of_hand::clap:

1 Beğeni

Evet bende de birer adet 400/100 ve 450/200 kupon var. Salı günü gelsin diye bekliyorum. Sanalkart yolundan bir deneyeyim o zaman. :pray:

@SherlockHolmes :pray:.

1 Beğeni

Ciltli olan indirime girmiş. Ciltsizden daha ucuz.

3 Beğeni

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kitaplarda-4-kitap-150-tl

6 Beğeni

Teşekkür ederim Hocam :pray:

3 Beğeni

Ne demek güle güle okuyun :pray::pray:

2 Beğeni

bu siteyi kullanan var mı? Güvenilir mi?

Ben yıllardır kullanıyorum, forumdan da birçok kişi kullanıyor.

3 Beğeni

Sık sık sipariş veriyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Sadece yeni kitapların listelenmesi ve temini biraz uzun sürüyor, stoklu kitaplar 2 gün içinde kargoya veriliyor genelde.

2 Beğeni

Ben de kullanıyorum çok memnunum. Fiyatlar çok iyi, ürünler sağlam ve temiz geliyor ama tek sıkıntı temin süreleri uzun olduğundan siparişin ulaşması genelde bir haftayı buluyor.

3 Beğeni

Çok teşekkürler. Gerçekten iyi fiyatlarla listemde varlığını bile unuttuğum çok iyi kitaplar almış oldum

1 Beğeni

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Genel olarak müşteriler memnun görünüyor.

1 Beğeni

İyzico 600/300 var. Geçen haftadan bakiyenizi kullanarak da katılabilirsiniz.

4 Beğeni

Bu kampanya tek başına da 600 TL’lik alışverişte 300 TL indirim yapıyor mu? Yoksa başka bir kampanyayla mi kullanılabilir?

Edit: Lafın gelişi indirim yazmışım, cashback olacaktı. Cevaplar için teşekkür ederim. :slight_smile:

başka bir kampanyanız mevcutsa birleşiyor, indirimden ziyade cashback olarak iyzico hesabınıza iade olarak yükleniyor.

1 Beğeni

İlknokta’da oluyor mu bu?

600TL alışverişte 300TL cüzdanınıza iade yatıyor. İndirim değil + bakiye almış oluyorsunuz.

Hayır iyzico ödeme sistemi kullanan sitelerde geçerli. Kitap alışverişi için Bkmkitap ve Kitap sepeti kullanılabilir.
İlknokta Hepsipay sistemi kullanıyormuş.

2 Beğeni