Biliyorum ama eskiden bir anlamı olurdu %50 indirimin. Şimdi hesaplayınca iki kitap %50 indirimle neredeyse 100 TL tutuyor. Gerçekten yıldım ben artık İthaki’nin bu saçma sapan ve gereksiz zamları yüzünden. Kitapların kapakları doğru dürüst kaliteli değil, sayfalar desen neredeyse bütün yayınevleri aynı kağıdı kullanıyor. Cidden anlamıyorum niçin bu kadar pahalı kitap bastıklarını. Pegasus da pahalı ama en azından kaliteli, okurken dağılan kitabı yok ve çevirileri de aynı ölçüde kaliteli.
Bıhtıh yaa. Yeter, bi değişiklik olsun, bıhtıh yaa!
Ben incelemedim, olabilir. Keza okuyacağım serilerin ilk kitaplarını geçen “%50” indirimde almıştım. Alacak olan varsa böyle bir yorum gördüm dikkatli olunsun diye forumdaşları bilgilendirmek istedim. Şahsi görüş olarak ben çok fazla ilknokta dan %50 indirim alma taraftarı değilim. Çünkü bu “%50” konusunda da dürüst olduklarını düşünmüyorum, aynı şekilde KY de de bu durum var.
Benim paketim hazırlanıyora dönmüş, iptal olmadı sanırım kitaplar
Edit: Az önce kargoya da verildi. Hadi hayırlısı
Benim de kargoya verilmiş, gözlerimle görene kadar inanmakta güçlük çekeceğim .
Salatalık falan çıkmasa bari
İlknokta da indirim görebilen var mı? Ben fark göremedim de.
İlknokta ithaki yüzde 50 indirim başlamış.
Şunu almasam olur, bunu okumayı düşünmüyorum, zaten bir süre Fantastik okumayacağım derken sepette olan kitapları eleye eleye 8 kitap aldım.
Şair " Hayat kısa kuşlar uçuyor" demişti. Bende “Hayat kısa kitaplar pahalı” diyeyim.
Hahahah, bende de aynısı oldu eleye eleye 7 kitaba düşürdüm N’apalım çok pahalı kitaplar artık
İlknokta’dan öylesine daha asıl alışverişime başlamadan ekleme yaptım sepete, 233 TL tuttu. Siteyi kapatıp kaçtım. Maalesef artık %50 indirim bile yetmiyor.
Tüfek Mikrop ve Çelik kutulu ciltli set %53 indirimde (oran değişkenlik gösterebilir). Hep karşıma çıkıyordu hemen aldım, umarım çevirisi ve içeriği iyidir.
https://www.amazon.com.tr/Tüfek-Mikrop-Üçlemesi-Kutulu-Ciltli/dp/6052997664/ref=mp_s_a_1_4?dchild=1&keywords=tüfek+mikrop+ve+çelik&qid=1620292327&sprefix=Tüfek&sr=8-4
Hangi kargo firması ile gönderim yapılıyor bilginiz var mı?
Ben 130’a satarken kimse yüzüne bakmadı, Amazon 150 deyince hemen kapılmış bir tane. Bi Amazon olamadık.
Açıkçası hiçbir zaman 2. el ya da sıfır olarak bir okuyucudan kitap almayı düşünmüyorum, sizin özelinizde değil bu durum belki de sizde sorun yaşamayacaktım ancak eğer kitabın kondisyonunda bir sorun varsa karşımda profesyonel bir şirket olmasını tercih ederim.
Merhaba,
@yates232’nin sorusuna ben de ekleme yapmak istiyorum. Ben Tübitak baskısının sansürlü olduğunu duyduğum için o zaman tercih etmemiştim. Bir kaç yıl önce Pegasus baskısının ön sözünü beğendiğim ve Harari ve Daron Acemoğlu’nun kitaplarına kaynak gösterdiği için aldım. Diamond’ın değerli bir bilim insanı olduğu açık. Okumak istiyorum ama birkaç tanıdığımdan yorucu bir okuma deneyimi olduğunu duyduğum için hala başlayamadım. Sizce bu çeviri mi yoksa editörlük sorunu mu?
Pazar günü Amazon’dan ve Kitapyurdu’ndan İthaki kitaplarını sipariş vermiştim. Haftası gelmeden %50 indirim yapmaya başladı İthaki. Ne diyeyim ben sana İthaki
Daron Acemoğlu’nun kitabı Tüfek’in antitezi aslında. Çürütmeye çalışıyor Jared Diamond’ın coğrafya teorisini.