Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Merhaba İlknokta indirim kodu var mı acaba ?

Keşke olsaydı ama ben hiç görmedim. Bu yüzden de birkaç saattir hazırladığım sepetle bakışıyoruz. :joy:

Düzenleme; Dün de dediğim gibi bu indirimi pas geçtim.

5 Beğeni

Aynı durumdayım ben de :sweat_smile:

1 Beğeni

İşin kötüsü, pahalı geliyor ve birkaç kitap çıkarayım diyorum. Bir bakmışım sepetteki iki kitap 100 TL ediyor, sözde %50 indirimle üstelik. :sweat_smile:

1 Beğeni

Trendyol mucize eseri bana 40 tl tanımlamış, hesabıma çok nadir kod verildiği için bir hayli mutlu oldum.Ikigami 5 cilt ve Flaneur’un Kafka kitabı sadece 67 tlye gelmiş oldu, daha ne isteyeyim.:drooling_face:

Hesabınızı bir kontrol edin derim.

6 Beğeni

Evet maalesef fiyatlar çok yüksek indirimli hali bile yüksek :roll_eyes:

1 Beğeni

Şimdi kontrol ettim Trendyol bana Gedelek Turşuları mağazasından indirim kuponu tanımlamış. Abartmıyorum gerçekten böyle bir mağaza var.
Fakat yapay zeka benim turşu istediğime nasıl karar vermiş onu bilemedim. :sob:

15 Beğeni

Boşluğuma geldi, üzgünüm. :joy: :joy:

3 Beğeni

Bu konuda bir şeyler duymuştum. Üç yazarın da bütün kitaplarını edindim aslında. Seri seri değil de kronolojik olarak okumayı düşünüyorum. Başlangıç kitabı TMÇ ve kendimi hazır hissetmediğim için kitaplıkta okunmayı bekliyorlar.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

1 Beğeni

Hepsiburada kitap alışverişinde geçerli 75/20 indirim vermiş, sepette otomatik uygulandı. Şansınızı deneyin belki size de gelmiştir.

Bu şahıs Dolap ve Gardrops uygulamasında binlerce kişiye dijital baskı adı altında korsan kitap sattığı yetmiyormuş gibi instagramda da satıyor dikkatli olun

10 Beğeni

piramitkitap.com adresi
Hatta ben soru sorduğum için beni engellemiştir instagram dan…

bu indirimleri hiç yakalayamıyorum ya,trendyol ve hepsiburada ne kupon tanımlıyor ne indirim.neye göre seçiyorlar hesapları acaba

1 Beğeni

Evet emek hırsızlığı hukuki suça ve kul hakkına ortak olmayın

1 Beğeni

Hepsiburada yeni kampanya :star_struck:

6 Beğeni

Hepsiburada’da saatlik indirimler ve Efsana Klubu modeli var… Onlari takip etmek gerekiyor… Uygulamada alarm kurabiliyorsunuz, boyle yaparsaniz kacirmazsiniz indirimleri…

Gonderme konusunda da daha once kizima Is Bankasi Cocuk Klasikleri seti almistim ve kitaplar eksik - farkli gelmisti… Satici ile konuyu halletmis olmamiza ragmen bana setin tamaminin ucreti geri odendi ve geri vermek istedigimde de hediye oldugunu belirterek almadilar…

Yine ogluma aldigim hareketli kitap hasarli ciktiginda hasarli kitabi almadan bana bir de yenisini yolladilar…

Ozunde kesinlikle kitap alisverisleri icin tavsiye ederim… Witcher Serisi’ni de yanlis hatirlamiyorsam piyasaya nazaran %40 civari bir indirimle yakalamistim…

Alfa yayınları %50 indirimli daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı ?

6 Beğeni

Yanlış hatırlamıyorsam 2019 da burdan görüp alışveriş yapmıştım. o zaman tum kitaplarda %30-35 arası indirime ek 3 al 2 öde veya 4 al 3 öde gibi kampanyalar yapmışlardı ara ara olmak üzere 6-7 sipariş vermiştim düzgünde gelmişti. o donem biz alanlara almadigimiz kitapların ve aldığımız kitaplara ait fazladan faturalar gelince bi firildaklar döndüğü sitede çokça konusulmustu. Siparişlerimin birindeki kitapta baski hatası vardı ve site uzerindeki iletişim hattından cihan isimli bir şahısla görüşüp değişim istemiştim. iletisim esnasında işletmenin kurumsal olmayip daha samimi bir şekilde gerçekleşmesi başta memnun etmiş hoşuma gitmişti. Lakin ilerleyen zamanlarda telefonları acmamalar mesajlara cevap vermemeler başlamış bende bi yerden sonra acarlarsa dalga geçer deşarj olurum gibisinden 15 güne bir aramaya mesaj atmaya başlamıştım. Aradan 6-7 ay gibi bi süre gectikten sonra bu şahıs mesaj atmış işletmede bazı sıkıntılar olduğunu özür dileyip ücret iadesi edeceklerini bildirmiş daha sonrasında da kendisinin kurucu ortagi olduğu işletme adına özür maksatlı sozde bana özgü 2000tl üzeri alim yaparsam iskontolara ek 1 alima 1 bedeva artı 5de bedelsiz kitap göndereceklerini ileterek açıkçası dolandırmaya calimisti oncesinde şikayet sitelerinde biraz arastirdigimda kpss kampları tarzinda şeylerle pek çok kişiyi mağdur ettiklerini gordugum içinde kış kışlamayi basarmisitim. Bu olaydan çokça sonra benim dahi unuttuğum bir dönemde bir telefon almıştım telefondaki bayan siparişlerimin gelip gelmediğini sorup ben de olanlardan bahsedince şirket içerisinde sahtekarlık, dolandırma tarzı mevzular olduğunu belirtip bana o eksik gelen kitapla birlikte gelen 2 kitabında ücretini komple iade etmişlerdi. Sonrasında birdahada hiç denk gelmedi. siz söyleyince siteye girdim kurumsal manada gene hiç bir bilgi yok. Ben iadeyi yolladigim zamanlar pusula kolejleri Osmangazi bursa diye yollamisim (siz deyince eski yazimalarima baktim :))
Açıkçası önceki sahtekar unutuldum zannedip tekrar piyasayada çıkmış olabilir, daha sonrasında borçlarıni odeyen kişiler temiz bir sayfada açmış olabilir. Karar size kalmış.
Uzunca bir yazı oldu Birazda kafalarinızı sisirdim sağlıcakla kalın.

3 Beğeni

Bende kontrol ettim, banada 40₺ tanımlanmış. Görmesem kaçırırdım bu fırsatı. Teşekkürler​:grin::sweat_smile:

Arkadaş kitabevinin alt markası ithalkitap sayfasındın, kuzgunun gölgesi yazarının başka bir serisini aldım. Övgüler boldu, umarım beğenirim.

2 Beğeni

Herkese mi vermişler yoksa belli bir alışveriş tutarının üstüne mi?