Muhtar, sen yokken bizim kurbaga köyü rezerv alan ilan edildi, dereyi kuruttular, ağaçları kestiler otel yaptılar. Cadı @Agape hikayelerini ve büyülerini unuttu, süpürgesi kayboldu. Birinci aza @erdo şehre taşındı fabrikada işe girdi.
Arkadaşlar, iyzico kampanyalarından 650₺ cashback kazanıp alışverişimdeki 1 kitabı BKM Kitap’a iade etmiştim ve bunun hakkında sizlere sorular sormuştum. Bu konuyla ilgili benim gibi bir süreçten geçecekler için güncelleme bırakayım:
Kitabı BKM Kitap’ın istediği şekilde gönderdim, 1-2 gün içinde ödemeyi yaptığım banka hesabıma (iyzico hesabıma değil) ücret iadesi yapıldı. Fakat bu ücret iadesi iyzico üzerinden tarafıma gerçekleşti, ben onlar iade işine bulaşmaz sanıyordum sürpriz oldu. Neyse, ücret iadem yapıldı ama ne iyzico’da (Oradaki cashback’i Paycell’e atmıştım), ne ödemeyi yaptığım banka hesabımda ne de cashback’i attığım Paycell hesabımda bir kesinti oldu. Yani ücret iadesi yapıldı ve alışverişimden kazandığım cashback bakiyeme dokunulmadı. 2 saat kadar geçti üzerinden. Şimdilik durum bu, bir gelişme olursa yazarım yine.
Edit: 2 gün geçti ve herhangi bir değişiklik veya sorun yok.
Bu durumu ben de yaşadım. Kitapsepeti’ n den İyzico ile yüzde ellisi geri yatırılan kampanya ile aldığım kitap temin edilemeyip iptal oldu. Banka hesabıma kitabın tüm ücret iadesi yapıldı ve İyzico kesinti yapmadı.