Kara Cuma yarın. Yarın da güzel bir indirim/kampanya olmazsa bundan sonra doğru dürüst indirim olmaz gibime geliyor.
Mara ile Dann Şömizli %60 indirimle 262 TL, 2. Kitap %50 kampanyası ile aynı/yakın fiyatta kitap alınırsa %70 indirimle 197 TL ye denk geliyor.
Sakın yanlış anlamayın . Bu kadar çok ilgilenen ve öğrenmeye çalışan olduğu için ben de başka bir başlıkta daha derli toplu bir bilgi akışı olur ve gerekli bilgiye ulaşımı daha kolay olur, hem de bu başlıktaki asıl kampanya bildirimleri de arada gözden kaçmaz diye yazmıştım. Sonuçta verilen bilgiler de gereksiz bir bilgi değil. Emeğinize sağlık.
Bugün Black Friday günü değil mi? Amazon’da hiçbir kıpırtı yok.
Hayır sizi yanlış anlamıyorum. Hatta size hak veriyorum. Kampanyayı paylaşan kişi olarak konunun sorumluluğunu alamayacağını gördüğümden düşüncelerimi belirtmek istedim. Düşüncenizi ve tavsiyenizi belirtmeniz memnuniyet verici… Teşekkürler…
Sansürlemeyeydiniz iyiydi.
Evet.
Ben de Felsefe Tarihi 6 ve 7. ciltleri satın alırken farkettim. Onların da indirimleri yaklaşık yüzde 67.
Farseer üçlemesi için iyi fiyat bence.
Fakat Amazon’da kuponunuz varsa, ilk alışveriş kuponu gibi mesela daha uyguna geliyor.
Tamadres’ten ilk defa alışveriş yaptım. Umarım sorun yaşamam. Alfa ve Everest ℅45 çok iyi. Epey kitap birikmişti.
Alfa grubunun sitesi.
Kendi kitapları ve diğer yayınevleri kitaplarını sattıkları kitap satış sitesi, alfaexpress ile aynı ortak depoyu kullanıyorlar.
Kitap değil ama Pazarama’da 2’li Tadıbu kargo dahil 50 tl. Tabii uygulama çalışır da sipariş vermeyi başarabilirseniz. Ben başaramadım.
Ödeme aşamasında yine 250 TL oluyor hocam. Ben de denedim.
Kampanya limiti dolmuş maalesef.
Arkadaşlar Amazon bugünü bomboş mu geçti yoksa ben mi kampanya göremiyorum?
Şaka gibi bir durum. Ben de şaşkınım.
Al al bitiremedin şu kitapları