İyzico kapmanyası bugün var mı acaba?
Geçen ay bitti o kampanya. Bkmkitap ve tamadres kampanyaları devam ediyor sadece.
Bkm ve Tamadres kampanyası neler acaba? Yukarıda var mı kampanya paylaşımları?
bkm 750/200
tamadres 350/100
Teşekkür ederim. 202020
Huzursuzlar - 312 sayfa kitap 91₺ (YKY)
Bir yerde yorumuna denk geldim, konusu hoşuma gitti. Üçlemenin ilk kitabıymış.
Aldım hemen.
Şunlar yüzde 70 olan kitapları.
Aslında Yordam kampanyaları benim için çok farketmiyor, puanlar nedeniyle yıl boyu yüzde 45 indirimi hep sabit olarak alıyorum ama yüzde 70 kitaplar arasında okumak istediklerim olunca kampanyadan faydalandım.
BKM’nin bir yayınevinden çıkan yeni kitaplara o yayınevinin genel indirimini uygulaması biraz zaman alıyor biliyorsunuz. Mesela Can normalde site geneli yüzde 35 iken son çıkan kitapları yüzde 28 falan indirimde.
Bu rakamlar ne zaman normale dönüyor bilen var mı?
Ay bitince sanırım hocam. Expanse 5 için %26 ay bitince %50’ye çıkmıştı en azından.
Amazon’da yeni hesaplara tanımlanan herhangi bir indirim yok değil mi ? Önceden vardı örneğin 250 TL alışverişe 50 TL gibi…
Hepsiburada bazı hesaplara kitaplarda geçerli 400/100 kupon tanımlamış. Buz Ve Ateşin Dünyası 344 TL gibi komik bir fiyata geliyor.
Teşekkürler Hocam .
Nasıl ya 3 gündür kampanya yok muydu herhangi bir yerde?
Diğer e-ticaret kampanyasıyla birleşiyor. İsteyen 1000 TL harcayıp 200 TL geri alabilir.
İthaki’den Korku Burnu adıyla çıkmış. De Niro’nun başrolünü oynadığı Scorsese’nin meşhur bir film uyarlaması da var.
Amazon’un züğürt kampanyası resmen. Nerde o eski 200’e 80 indirim + üstüne Amazon bakiyesi tarzı kampanyaları…
Yine de hiç yoktan iyidir tabii orası ayrı ama kampanyalarının bayatlaması beni üzdü. Güvendiğimiz bir dağ daha yok olmaz umarım.