Amazon indirim politikasıyla ülkenin ekonomik politikasının birbirleriyle paralel olduğunu söyleyebiliriz. Amazona sorsanız neden ekonominiz böyle kötü hale çevirdiniz diye de sorabilirdi. Eskiden Amazon ücretsiz kargo limiti en son hatırladığım 150 hatta 100 liraydı. Şimdi 300 olmuş. 50 liralık indirim kazanmak için bile 300 tl’ye tamamlamak gerekiyor. (Prime hariç)
Bana 50TL’yi de layık görmemiş. Bizden deyılsın dedi 5 hesapta da.
Her zamanki gibi bana indirim yok. Birkaç milyonu bulmuştur herhalde Amazon’a kazandırdığım para, daha bir kod kullanmışlığım olmadı. Bu nasıl olsa alıyor diye düşünüyorlar herhalde, başka açıklaması yok.
Ciltli değil ama fiyatı iyi bence. Stokta 6 adet kalmış, gönderici ve satıcı Amazon gözüküyor.
Ekleme 1: (Stok bitmiş sanırım, satıcı başkaya geçmiş ve fiyatı daha pahalı)
Ekleme 2: Bkmkitap sitesinde de var gözüküyor. Onun linkini aşağıya bıraktım.
Bende ciltlisi mevcut. Onla ilgili içerik paylaşmışım. Buradan ulaşabilirsiniz.
Yıl bitmeden favoride bekleyenleri aldım. Ayrıntı şimdiden ciddi zam yapmış, amazon’da eski fiyattan olanları alabildim sadece. Herhalde her yeni yıl gibi bu yıl da daha az kitabı daha çok paraya aldığımız bir yıl olacak.
BKMKİTAP indirim kodu var mıdır acaba?
BKMNUR veya BKMSUU. İkisi de çalışıyordu en son.
Jose Saramago kitap fiyatları bana iyi gibi gözüktü, o yüzden paylaşıyorum bir bakın isterseniz.
Bu kampanya hiç iyi olmadı. Kendi kendime bu sene daha az kitap alacağım diye telkin ediyordum.
Metis yayınlarında %55 indirim varmış. Bu yayın evi kolay kolay indirim yapmıyordu. Gerçi kitapları da aşırı pahalı satıyorlardı.
Sizin linkinizi görünce heyecanlanıp Metis yayınlarına bakmak istedim. Bunlar %50 değil %80 yapsa bizi anca paklar.
Şu kitabın etiket fiyatının 1.968 TL olduğunu görünce tüylerim diken diken oldu.
Hatırlarsın sen de, bu 5’li kitabın etiketi birkaç sene önce 100 TL idi.
50tl ye almıştım diye hatirliyorum %50 indirim vardı. Yanina da Belgariad ve Yerdeniz tek cilt olanı eklemiştim. Nerden nereye…
Belgariad serisi ile birlikte iki seti 130 TL ye aldığımı hatırlıyorum. Sanırım Kidega’ydı. Sevgili cadımız o zaman zorla aldırmıştı. Kendisine şimdi bunun için buradan şükranlarımı iletiyorum.
45TL’ye satıyordu amazon. “Buna gelene kadar okuyacak çok kitap var, para harcamaya gerek yok” diyip almamıştım. Nerelerden geldik bu günlere
David Eddings setlerini cadımızın tüm baskı, tehdit ve uyarılarına rağmen almamıştım. Siz siz olun cadıları dinlemezlik yapmayın. Onlar bilir.
Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri’ni 30-35 TL gibi Bi fiyata almıştım idefixten siparişim iptal edilmişti tabi o apayrı bir mesele
Yüzyılın Bilimkurgu Öyküleri’ni almamıştım. Çünkü haberim bile yoktu o kitaptan. Ama içime dert olmadı. Bence baskısı olmadığı için abartıldığı bir kitap düşüncesindeyim.
Okumadığım bir kitap hakkında yorum yapmayacağım. Ama genel olarak 1960 ve öncesinde yazılan bilimkurgu kitapları bana pek hitap etmediği için ben de almamıştım. O dönem yazılan kitaplar her ne kadar dönemi için müthiş bir gelecek öngörüsü sunmuş ve edebi-felsefi yönleri çok güçlü olsalar da sundukları gelecek tezahürünün gerçekleşmeyen kısımları okurken beni metinden uzaklaştırıyor.