Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

D&R

2 Beğeni

Etiket fiyatından satılıyor, böyle saçmalık olmaz.

Merhaba. Emile Zola’nın Apartman adlı kitabını ararken amazonda Araf yayıncılık baskısının çok ucuz olduğunu gördüm. Bu baskı elinde olan var mı? Tam metin mi, çeviri nasıl?

1 Beğeni

1 Beğeni

Arkadaşlar Amazon’un 200/50’lik indirimi vardı en son, hesaplarıma baktım hiçbirine tanımlanmamış. Kampanya sona ermiş olabilir mi veya kullanmış olan var mı? :slight_smile:

Son 1 aydır herhangi bir kampanya yok Amazon’da. Sadece 500 ve üzerine %10 %5 var.

1 Beğeni

1 hafta önceki bu mesajda böyle bir kampanyadan bahsedilmişti, onun için sordum.

Ben görmemişim. :smiley: Afedersiniz.

1 Beğeni

Güncelleme: Parolapara tamadres sitesini eğitim & kitap harcaması olarak saymıyor. Az önce denedim. Sadece parolaparadaki ilk alışverişe özel 200 | 100 ile İyzcio Tamadres 350 | 100 kampanyası birleşiyor.

Bende gözüküyor kampanya.

3 Beğeni

En uygun amazon gibi. Ciltli alamasanız bile ciltsizini mutlaka edinip okuyun, okutun efenim :slight_smile:
https://www.amazon.com.tr/Hatıratlarla-Karşılaştırmalı-Nutuk-Kutulu-Ciltli/dp/6057864859/ref=sr_1_2?crid=CP5AHZNPB3J&dib=eyJ2IjoiMSJ9.CeIQ8tUb_Q6C55jQRYH4YNhkoy-w9qSgSRG4fVWlm8DsTTjT-hojPLvyqcHr0DtVQdWM690rPdRYjfqpffCh9u7_p7w72lDp04IIC0-5jqOGRRn1WszPT2g2P-Kam1hLgo2D5cbY0U30JiACaSjQxw.MoyRfaAPTTW6pCpPRu_FgdGE-nsfGSz9Fs2d-CDYvzU&dib_tag=se&keywords=hatıratlarla+karşılaştırmalı+nutuk&qid=1736262264&sprefix=%2Caps%2C173&sr=8-2

1 Beğeni

Bu kitabı yine buradan bir arkadaş önermişti. O zaman çok ucuza almıştım. Şimdi fiyatı görünce öneren arkadaş kim hatırlamıyorum. Ona teşekkür ederim.
@MelihAntepli öneren sen bile olabilirsin :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Olabilir, birkaç kere daha paylaşmıştım bu kitabı :slight_smile:

Ben 180 liraya almıştım. Keşke zamanında almışken 3-4 tane alıp eşe dosta dağıtsaydım derim. Anca ciltsizini 3-4 kişiye hediye etmiştim 60 liraydı sanırım etiketi.

Kupon veya hediye çeki ile beraber daha uyguna alınabilir.
@alper

3 Beğeni

D&R’da bazı kitaplarda şöyle bir şey var. Hepsini koyamadım, gözüme çarpanlardan birkaç ekran görüntüsü aldım. Eğer bir hata falan yok ise çok iyi fiyatlar bu kitaplar için.

6 Beğeni

Robin Hobb’lardan iki tane aldım, normalde hepsini alacaktım ama stok bitmişti. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim hocam.

1 Beğeni

Ben bunları aldım. Sepette 89 yazıyordu ama 66’ya düştü kod falan kullanmadan. İnşallah gönderirler :slight_smile: Stephen King Dark Half’dan hala 4 tane mevcut.

image

2 Beğeni

Güncelleme: Liveship Traders serisini tamamladım. @Leingrad Tekrardan teşekkür ederim :grin:

Dr sürekli İngilizce kitapları çok uyguna düşürüp sonra iptal ediyor, bende denemek isterim ama artık bu yaptığı çok yordu.

Böyle bir tanıtım var, bu kez hata değil.

3 Beğeni