Ben bu seriyi Kidega’dan 60 TL’ye sipariş vermiştim. Hasarlı geldiği için iade etmiştim . Fiyata bak
Yaaaa hocam sen misin iade eden. Ben de o zaman 60 küsura Kidega’dan almıştım iki seti de. Hatta o zaman bile çok cazip fiyattı. Şu an iki set fiyatının 4.000 TL olması cidden korkunç.
Ben antoloji ama özellikle de bilimkurgu, fantastik, korku ve gizem antolojilerini çok severim ve bu konuda okuma tecrübem de fena değildir. Buna dayanarak şimdiye kadar okuduğum açık ara en iyi antoloji olduğunu düşünüyorum. Birçok öykünün fikrini bir filmde dizide veya kısa filmde gördüm aslında ama orijinallerini okumak çok zevkli. Tabi bu benim fikrim.
Karaborsa fiyatları hak etmiyor o tabi başka bir mesele.
Sorma hocam . Büyük pişmanlık. Evet, fiyat çok uygundu. Neyse ki diğer seti iade etmemişim
İyzico Tamadres kampanyası ocak ayında da devam ediyor. Rilke Bütün Öyküler için düşünülebilinir. Şu an %25 indirimli ancak Everest genelde %35 oluyor. Ciltlisi (etiket 795 tl) KARAVANDAKİADAM10 kodu + İyzico cashback ile ~%54 indirimli (~365 tl) olur.
Edit: Uygulamanın hatasına kurban gittik bu yüzden haberi kaldırdım başkaları da kurban gitmesin diye.
Ben de katıldım ama iade olmadı. Bakalım gün içinde olacak mı.
Genel kampanya olarak sürekli çıkıyor. Müşteri hizmetlerine sordum yararlananlar bir daha faydalanmıyor. İlk alışverişinde kampanyaya katılmadan alışveriş yapanlarda muhtemelen faydalanmıyor. Yeni hesaplara verilen ilk kampanyayı sürekli güncel tuttukları için çıkıyor. İyzico’nun bu durumu düzeltmesi gerekir.
O zaman kaldırayım. Yanıltıcı olmasın şimdi.
https://www.amazon.com.tr/dp/9753429347?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Bu kitap uzun zamandır radarımdaydı ama unutmuştum. Şimdi Amazon’da denk geldim. Etiket fiyatı 480 TL - Amazon fiyatı 130 TL.
Düşünen var ise buyurun. Son 12 adet.
Kitapyurdu’nda Kara Karga yayınları ayın yayınevlerinden ve %50 indirimli. Kidega sonrası hiç %50 yakaladığımı hatırlamıyorum. Belki kendi siteleri destekdukkan’da yapmışlardır, emin olamadım.
Birikmiş çizgi romanlardan bazılarını topladım.
Shogun da %50 ile gelmiş. Alan ilk iki kişiden birisiyim sanırım
Tamadres ücretsiz kargo limitini 750 tl yaparak bu hesabın içine adeta limon sıkmıştır. Hoşgeldin 2025!
https://parolapara.com/cashback/parola-card-ile-ilk-harcamana-yuzde-50-cashback
https://parolapara.com/cashback/eğitim
İyzico eğitim & kitap sitelerinde geçiyor diye biliyorum. Daha önce BKM’den alışveriş yaptığımda eğitim cashback’i verdi. Tamadres harcaması sonradan kredi Kartında eğitim harcamasına ücretsiz taksit kampanyasını yaptığını gördüm. Eğer Parolapara eğitim harcaması kampanyasına uyuyorsa İyzico tamadres ile beraber ilk alışveriş 500 tl (ya da tamadres ücretsiz kargo olması için 750 tl) üzerine 300 tl gibi bir kazanç sağlanabilir. (Parolapara sanal kartı iyzico kayıtlı kartlar kısmında kaydedilip harcama yapıldığında)
Bu fiyata bedava. Ciltli etiket fiyatı 150 lira, BKM fiyatı 115,50. Çok güzel bir kitaptır, içinde güzel çizimlerde bulunur.
Aynı kitap bende de var. Onunla ilgili paylaştığım içeriğe aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Şöyle bir 4 buçuk dakikalık video da buldum. Benim paylaştığım görsellerden daha fazlasını gösteriyor. Meraklısı baksın derim.
Harp tarihi şeklinde mi anlatıyor?
Anlatım olarak sıkıcı değil, ben oldukça beğenmiştim. Fikir vermesi açısından bir sayfa paylaşıyorum, umarım yardımcı olur.( Birde yukarıda gönderimi düzenleyip bir video da koydum.)
Bu gönderinin bayrağı kalkmışken, kimlerin neden bayrakladığını da öğrenirsek sevinirim. Taşınabilir ancak “susturulması” yukarıda ve aşağıda yazılan yorumlar ve beğeniler karşısında sansürden başka bir şey değil. Tüzel kurumlar tarafından size yapılmasını istemediğinizi haklı olarak dile getirdiğiniz sıkıntılı bir ortamda siz de bunu başkalarına yapmayın bence.
Önyargı konusunda zaten diyeceğimi demiştim.
Kaliteli güzel bir baskı, dileyen bir bakabilir.