Bende öğrenebilirmiyim zahmet olmazsa
Bende kod görünüyor ancak kullandırmıyor, iptal edilen Roma siparişim için yükledikleri bakiye sonrası olmuş olabilir. Her müşteri için 1 kere tanımlanır maddesi var ancak geçen sene bu şekilde işlemesine rağmen bu sezon sınırsız veriyordu sistem. Lakin müşteri hizmetlerine bunu anlatmak deveye hendek atlatmak gibi. Yeni hesaplarda sıkıntı olmayacağını sanıyorum.
Ben sordum kupon sınırlı süreli tanımlanıyormuş. 1 marttaki kuponumun bitiş tarihi 4 marttaymış mesela.
Mevcut, kuponu gördüğüm bir hesap vardı. Sıfırdan denedim, onda da kod kampanya sayfasında görünmesine rağmen geçersiz oldu. Hesapla alakalıdır. Ben zaten alacağımı almıştım şimdilik, Roma’yı gelecek zannederken iptaline ve tükenmiş olmasına hayıflandım sadece.
Old school edit: Kupon = Promosyon.
Mevcutsa eğer ben de öğrenmek isterim.
Ne olduğunu anlayamadığım olayı sürü psikolojisine uyarak ben de öğrenmek isterim.
Günlerdir bir kod öğrenme furyası içindeyiz. Bu sebeple bende öğrenmek istiyorum. Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar. Amazon taktiğini ben de öğrenebilir miyim? Paylaşacak arkadaşa şimdiden çok teşekkürler.
200/450 promosyonu bitmiş galiba, birkaç arkadaştan da öyle duydum. Şu an alabilen varsa aksini paylaşsın ki soran arkadaşlara boşuna ümit vermeyelim.
Öylesine kullanmayıp 1-2 gün erteledim ve indirim bitmiş…
Ben biteceğini öngörüp 500’den aşağı inerek 265’e kadar Amazon’daki tüm kitaplara baktım. Bir de 3 hafta önce 100/400 ile aldığım bir kitaba ödediğim meblağın şu anki 200/450 ile hemen hemen aynı olduğunu gördüm. Demem odur ki, gelmesi çok yakın olan Prime indirimlerinde uygun etiketler + orta halli bir indirimle aynı fiyatları görürüz. İndirim de yüksek olursa şu ankinden daha bereketli olur.
Fırsata girmiş. Şu an satıcı ve gönderici Amazon ama siz yine de kontrol edin. 418’den 296 liraya düşmüş.
Umarım dişe dokunur indirimler görürüz.
İnşallah şu cizgi romanlar yine kallavi bir inidirim gelir.
Geçmiş yıllara dair ne oldu ne bitti bilgilerine hemen ulaşılsa kıyaslardık. Kurcalamak yerine beklemek daha makul. Umarım.
Dolap uygulamasını -özellikle yakın zamanda kullanmayanlar- bir kontrol etmekte fayda var: 18 mart’a kadar çevirebileceğiniz bir “çark” bildirimi yanı sıra, alt limitsiz 50 TL (kargo bedava diyelim), üst limitli yüzde indirimler gibi promosyonlar rastgele hesaplara dağıtılmış. Çark promosyonunun süresi 1 gün olduğu için, çoklu hesaplarda hepsini aynı gün kullanmamak elzem. Satıcı girmezse iletişim şansıyla birlikte kitap da güme gidiyor. Geçen ay buradan Nadir’de set olarak satılan üçlemelerden tükenen ilk halkalar Kurtlar Hanedanı ve Kış Kralı ile birlikte İskender’in Can üçlemesini aldım, Nadir fiyatlarının çok çok altındaydılar. Nadir’in kargosu 100 iken burada 50 ve teklif şansı var, bunu da unutmamak lazım. Peşin fiyatına 3 taksit olanağını da.
Not: Benim hesaplar iki gün önce kapatılmıştı, bugün açtılar ve neredeyse hepsine bu promosyonlar tekrar çıkmış. Uzun süredir kullanmayınca da geliyor. Sürekli aktifseniz gelmiyor. Amazon, Hepsiburada ana hesapları gibi.
Bazı kitaplarda %50 indirim var. Baya bi kitap var. İşinize yarayacak birşeyler çıkabilir.