Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

O kadar zaman geçmiş ki espiriyi unutmuşum. :joy: Bir an ciddi sandım.

2 Beğeni

Ben de öğrenebilir miyim eğer hâlâ aktifse?

1 Beğeni

Geçen günlerde Prenses Gelin kitabından bahsedildiğini hatırlıyorum. https://app.hb.biz/g0qi5nNlFWOf
Şu an Hepsiburada’da iki kitap 99 TL listesinde olduğu için 50 liraya geliyor. Listedeki diğer kitaplar da burada gece 12’ye kadar geçerli. https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/cok-okunan-kitaplarda-cok-al-az-ode?sayfa=1

4 Beğeni

saol kral terapi odasında,aslanın ini,son ağaç,prenses gelin kitaplarını aldım

1 Beğeni

Ne öğreniliyorsa ben de talibim. Yukarı doğru çıktım ama mevzuyu kaybettim :grinning:

1 Beğeni

@kolombre yoğunluk hafiflediyse bizi de bilgilendir dostum :smiling_face:

2 Beğeni

Hemen:) Dur 20 karakteri doldurayim geliyorum.

2 Beğeni

Amazon o kadar aşağılık bir hâl aldı ki Kuğu Şarkısı’nı hasarlı yolladılar, değişim yapmıyorlar, iade edersem kullandığım kuponu da geri vermiyorlar. Resmen böyle kabulleneyim diye ellerinden gelen adiliği sergiliyorlar.

4 Beğeni

Bu durumun sorumlusu Amazon üzerinden kitap alıp 6-8 saatte okuyup hasarlı diye iade ediyorum diyip üzerine tiktok çekenler. Normal okuyucu mağdur oluyor.

2 Beğeni

Hasarlı gönderimde iade edip ertesi gün ulaşması üzere yeniden alın zaten. Değişim uzun sürer, meşakkatlidir de, otomatik görmediğinde. Promosyonlar artık yanıyor, 39 için ben de yazmıştım. Yeni hesap açıp yeniden alım yapmanız da yarım saatinizi alır. Ben 5 ciltlik Üç Silahşörler setini, dahası, 10 ciltlik Çehov setini 20 dk.lık mesafedeki kargo şubesine cumartesi kapanmadan yetişmek suretiyle taşıyıp iade ederek, Alfa genelinde, yeteri kadar sövmüştüm; sonra ne yaptım: Her pahalı sipariş sonrası müşteri hizmetlerine ulaşıp depoya “sağlam gönderim” talebimi iletmelerini rica ettim. Madem piyasa böyle, biz de önlemimizi alacağız. Küfretmenin, kızmanın bir faydası yok, sonrası için hiç yok.

Dileyen defolu kitapları sineye çekebilir, ben birkaç senede iki binin üzerinde kitabın her biri için titizlenen bir alıcı olarak, kırık bardaktan, çatlamış tabaktan, patlamış kedi kumundan, sızıntı yapmış deterjandan vb. farklı görmüyorum bunu: Hatta değişim için sahafa gittiğinizde size yırtık para verip geri almayan ATM’nin yaptığı muameleyi görmeniz işten değil. O halde, biz titiz olalım ki, karşıdaki ayağını denk alsın, dengine göre muamele etsin. Kızmak, köpürmek çözüm sağlamıyor.

Not: Pahalılıkla da ilgisi yok, kitaplar 5 liranın altındayken de yapıyordum ben. Şu an bu fiyatlar biçiliyorken hiç ezilmeyin satıcı karşısında. Paranızın karşılığı ne ise, en üst kondisyonda alacaksınız. Net. Başka oluru, kabulü yok. Bardak altlığı izi çıkmış kitap gördüm ben. Depodan kirli çıkan kitap da çok. Önleminizi almazsanız başınız çok, çok ağrır.

3 Beğeni

Amazon değişim şeçeneğini hepten kaldırdı. Sadece kitap değil hiçbir ürün için artık değişim yapılamıyor.

Geçen hafta aldığım, normalde vakumlu ambalajında olması gereken flux core tel, ambalajı yırtılmış içine hava girmiş şekilde geldi. Değişim için müşteri hizmetlerine bağlanma seçeneğini kaldırmışlar. Ürünün indirimi bittiği için iade edip tekrar alayım da diyemedim.

O yüzden indirim döneminin ilk günleri haricinde bir şey almamak lazım amazondan.

1 Beğeni

Zanzibar istifi son 5-6 sayfa kesik şekildeydi iade ettim değişim seçeneği yoktu
Troya serisi 3.kitap 15 sayfa civarı eksik basılmıştı değişim seçeneği vardı istedim
iki kitabında ithaki kitabı olması tesadüf mü bilmiyorum

1 Beğeni

Benim Antik Roma siparişim iptal edilmiş, stok da erimiş bitmiş. Alacaklar varsa listelerine eklesinler, artan talebe göre stoğa geri giriyor. Promosyon yerine bakiye tanımladılar sağolsunlar, bu daha uzun ömürlü oluyor.

3 Beğeni

Bu durumda aradaki farka uygun kupon tanımlıyorlar. Vaktiniz varsa hala, deneyebilirsiniz.

1 Beğeni

Matbaadan kitaplar 24 veya 48 kitaptan oluşan balya halinde geliyor, o yüzden dışarısında hata gözükmüyordur ama içerisinde hata olabilir.

1 Beğeni

Ben de öğrenebilir miyim?

1 Beğeni

Müşteri hizmetlerine telefonla bağlanırsanız değişim yapılabiliyor. Yazın çatal bıçak takımı değişimi yapmıştık bu şekilde. Sonradan değiştiyse bilmiyorum ama ben yaptığımda da site üzerinde bir değişim seçeneği yoktu. Telefonla bağlanmıştım müşteri temsilcilerine.

2 Beğeni

Hepsiburada’nın 2 kitap 99 TL listesine yeni kitaplar eklenmiş.
Watership Tepesi kitabını uzun zaman önce duymuştum, görünce hatırladım yorumlarına güvenerek aldım. https://app.hb.biz/3c9u1Noud5pK
İkinci kitap olması için Yalan söylediğimi nasıl anladın? kitabını ekledim. https://app.hb.biz/f0kNAYvtlx3n Lie to me dizisini izlemedim, sanırım onunla bağlantılıymış.
Listedeki diğer kitaplar https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kitaplarda-cok-al-az-ode-2-kitap-99-tl

2 Beğeni

Arada böyle sinir bozucu tipler çıkabiliyor. “Öyle görünmüyor, yardımcı olmayacaksanız başka bir arkadaşınızla görüşeyim” demek lazım. Görüşmeyi sonlandırdığınızda mesaj kutusuna şahsa dair şikayette bulunmayı da ihmal etmemek gerek.

2 Beğeni

200/450 halen geliyor mu? benim hesaptaki silinmiş…