Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Hepsiburada satıcılı Agatha Christie kitaplarında sepette Amazon’la 100 lira farkı bulan indirimler var. Kargo sınırı kendi ürünlerinde 150 TL olduğu için, 150-200 bandındakilerde 100/101 & 100/200 kuponlar feci işe yarıyor. 50-60 liraya kadar indirebiliyorsunuz.

https://www.hepsiburada.com/kitaplar-c-2147483645?filtreler=yazar:Agatha€20Christie;satici:Hepsiburada&siralama=artanfiyat

2 Beğeni

Serinin diğer kitaplarına göre çok daha ucuz.

2 Beğeni

Ucuzkitapal’dan ilk defa alışveriş yaptım, Allah utandırmasın :grinning: … Bu arada Delta Sait Faik 483,35.TL’ye geldi.

https://amzn.eu/d/iSqJ6bm

Liste fiyatı 375.

257 liradan amazona gelmiş oldu Dünyayı Değiştiren Kitap.

Ben birçok defa alışveriş yaptım ithakiler için indirim oluyor devamlı birde kupon falan uyguna geliyordu bir tık geç geliyor ama hiç hasarlı falan gelmedi memnun oldum sıkıntı yaşamazsınız.

1 Beğeni

2 Beğeni

Kitabı sizin gönderinizi gördükten sonra sipariş ettim. Az önce geldi, haber verdiğiniz için teşekkür ederim.
Şu kitabın etiket fiyatının 750 TL olmasını aklım almıyor. Üstelik bir banka yayınevi. Kağıdı özel değil, kapağı özel değil, sayfa sayısı belli. Cidden garip bir durum.

5 Beğeni

Hakkaten. Sanırsın Celine Dion konser verecek. :smiley:

Valla maalesef ama maalesef fiyatlar bana normal gelmeye başladı bile.

Çarklar arasında ezildim, beni tanıdılar. Ben onları oyalarım siz kaçın.

1 Beğeni

Yok yaaa bence bu kitabın fiyatı Pegasus’a göre bile abartı. Yanlış fiyatlandırma olabileceğini bile düşünüyorum.

Nerde verecek hocam hemen alalım biletleri. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Valla kaçmazdı.

@Erdo yüzde 50 ile 375₺ ye geliyor ya. Olur öyle bazen. :smiley:

1 Beğeni

Şuan aktif olan bir amazon kuponu var mı? Yeni üyelik için geçerli de olabilir.

Daha da inmiş.

@murgul 100/400, 50/250 vardı birkaç gün önce, sürüyor olması lazım.

1 Beğeni

Yeni ay icin cark baslamis. Son haftasinda her gun yenileniyordu.

Çark dökümü:

2 kere 250/1250 (%20)
3 kere 200/1000 (%20)
4 kere 100/400 (%25)
4 kere 75/300 (%25)
1 kere 50/200 (%25) cikti.
50 alt limitsiz olarak verilmedi.

Amazonda yeni açılan hesapla 321 ₺ geliyor

4 Beğeni

Amazon sanki eskisi kadar indirim yapmıyor gibi geliyor bana

1 Beğeni

Ekonomi böyle dibe vurmaya devam ederse ki edecek gibi gözüküyor; güncel fiyatları indirim sayarak alışveriş yapmanızı öneririm. Zamlar yakındır. Hatta nisan ayında muhtemelen indirim diye amazonda 6 al 5 öde falan görürüz.

4 Beğeni

Haber verdiğiniz için teşekkürler, çok uyguna geldi.

Screenshot (1)

Hesaplara aynı tür kuponları dağıttığı dönemlerde Hepsiburada 150/250’lere geri dönmüş. 100 ve 125’ler bir süredir cirit atıyorken 150 epeydir görünmüyordu. her 2-3 hesaptan birinde rastladığımı söylemem, zamana değip değmeyeceğini merak edenler için yeterli olacaktır.

Kırmızı Kedi’de 1 alana 1 bedava var.

https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A3E2PG796V8FX9?ref=psp_pc_cart_collapse&redirectAsin=6052983833&redirectMerchantId=A1UNQM1SR2CHM

3 Beğeni