Arkadaşlar önereceğiniz kitaplar var mı bu kampanyadan ? Almak isterim.
Edit: Kontrol ettim de çok az kitap varmış zaten
Tüm siyasi kitapları öneririm.
Nobel konuşmalarını tavsiye ederim.
Ben de özellikle Hikmet abinin Feto’nun Solcuları kitabını ve Mehmet Ali Güller’in Tampon Ülke’yi önereyim.
Benim alacağım kitap var mıydı? Kafam 1m, hiçbir şeyi hatırlayamıyorum.
“Gotha ve Erfurt Programlarının Eleştirisi” kitabını alacağım demiştin, o olabilir.
Benim takibimde İthaki’nin yakın zamanda çıkanlardan son BKK kitabı ve bir de Suat Derviş’in yeni kapaklı sert kapak baskısı var. Başka da takibimde olan kitap yok bu ara.
Ali Türkşen kitapları.
Bu site var olsun Stephen King ve İthaki Karanlık kitapları çok iyi fiyatlara tamamladım. Bugün bir kargo gelmiş sabah da bir sipariş daha verdim.
Var Ol Ucuzkitapal.com
İthali bkk ve karanlık kitaplık son çıkanlarının yanına 660₺ olan Antik Mısır’ı ekledim çok güzel oldu☺️
Arkadaşlar, Ucuzkitapal’dan ilk kez sipariş vermeyi düşünüyorum da kitaplar temiz geliyor mu, hasar durumu nedir?
Son 2 ayda 6 sipariş verdim ve hiçbir sorun yaşamadım. Sadece biraz geç gönderiyorlar.
Geç gelmesi benim açımdan problem olmaz çünkü alışkınım buna. Önemli olan hasarlı gelmemesi. Teşekkürler.
Bugün 3-4 kitap geldi. Birinin sırtında kargodan kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir yarık var. Ben takılmam ama siz bu konularda titizseniz diye ileteyim dedim.
Evet, ben bu konuda titiz sayılırım. Sanırım bir sipariş verip şansımı deneyeceğim. Teşekkürler.
İyi geceler ben haftada 1 - 2 sipariş veriyorum hatta son 2 aylık süreçte oradan alıyorum hem uygun olması hem takit sayısı diğerlerine göre iyi olması,
kitaplar bana şu zamana kadar her zaman temiz geldi bir kere bile denk gelmedim. Tek eksisi sert bir kağıda sarıp kargo poşetine koyup yolluyorlar.
Ben diyet yapıyorum, kullanmayacağım. Muhtemelen tüm hesaplarda geçerli. Tek kullanımlık olabilir.
ucuzkitapal
Hediye Çeki
111,00 TL
Hediye çeki kodu
HC-YLA3-AS3I-ZKIS
02.04.2025 tarihine kadar geçerlidir.
900,00 TL ve üzeri siparişlerde geçerlidir.
Hediye Çeki
250,00 TL
Hediye çeki kodu
HC-4BKJ-9D0T-BVSA
02.04.2025 tarihine kadar geçerlidir.
2.000,00 TL ve üzeri siparişlerde geçerlidir.
Ben oradan 17 martta sipariş verdim, 28 martta geldi. 9 kitap söyledim, 2 tanesi hasarlıydı.
2 görüntü daha vardı ama yeni kullanıcı olduğum için ancak bir tanesine izin verdi:(