Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

@kitapkralligi adında birisi var, hep sathe kitap satıyor. @kitapsahilim var o da 300 400 satışlı. en az 2-3 kitap var her ilanında. şikayet ettim dolap’a ama otomatik mesaj gönderiyorlar. twitter ile de paylaştım yine de nafile. Dolap ön ayak oluyor gibi. %40 komisyon almaya başlamış ürünlerden. Tabi sessiz kalır :slight_smile:
Bazıları fark etmeden alıyor o daha kötü. birisi “yalvarırım geri iade alın, hocam kabul etmedi bu kitabı” yazmış @kitapkrallığı da tüketici heyetine başvurun yazmış. link: https://link.dolap.com/9pLb

Evet dijital baskıyı çoğu kişi korsan olarak bilmediği için o ismi kullanıyorlar

İnanabiliyor musunuz sadece bu hesaptan 946 satış yapmış

5 Beğeni

Diğer kitap siteleriyle benzer fiyatlara gelmiş bu indirimle

Kidega indirimleri

7 Beğeni

https://www.ilknokta.com/isaac-asimov/isaac-asimov-8-kitap-takim.htm

6 Beğeni

Hepsiburada’da 50₺ ve üzeri alışverişlerde %30 indirim tanımlamış kitaplar çok uyguna geldi :slight_smile:

15 Beğeni

200/50 indirimi ile birleşiyorsa harika olur.

Evet ayrıca ininal 25₺ indirim oldu :relaxed:

1 Beğeni

Bende Sandman setini aldım. Alacaklara tavsiyem 7li seti alıp, geri kalanı tek tek eklesin sepete. 204 tlye geliyor. İlk noktada 11lisi 330 sanırım.

İninal kart alcaktım ama satışı yasakmış. İninal uygulamasından sanal kart oluşturulup kampanyadan faydanılabilir mi?

Edit : Kart bilgilerinizi girince 25 TL indirim sağlandı değil mi?

Sanal kart oluşturup, kampanyadan yararlanabilirsiniz

1 Beğeni

nasıl oluyor indirim ben denedim ama olmadı bende :frowning:

Ben de yapamadım,yardım eder misiniz?

Banabi uygulamasında satılıyor ordan alabilirsiniz.

İndirim sizin hesabınıza özel olarak mı tanımlanmış yoksa herkesin faydalanabileceği bir kampanya mı ?
Ben aradım bulamadım.

Kampanya ile ilgili olarak, sanırım hesaba özel tanımlanmış bir indirim. Birkaç gün önce hepsiburada dan bir siparişim olmuştu dolayısıyla aynı hesapta indirim tanımlanmış.

Teşekkürler. (20 Karakter)

Etiket fiyatı 330₺ olan üç kitabı indirimler sayesinde 128₺ aldım Amazon’dan daha uygun oldu bu yıl yaptığım en uygun alışverişim oldu (siparişten sonra 75₺ ve üzeri alışverişlerde geçerli 25₺ indirim kodu tanımlamışlar )

1 Beğeni