İlknoktada ithaki %50 indirimi vardı ben 39’a aldım. Bitmediyse oraya bakmanızı öneririm.
Ürün fiyatı yanlış girildiği için siparişi iptal ediyorlar mı?
Ediyorlar. Benzer bir şey benim başıma geldi.
Satıcı olarak öyle bir hakları var ama çok büyük bir yanlışlık değil ise üçe beşe bakmadan gönderirler. Ben paylaştıktan sonra bir tane aldım, faturasını kesmişler biraz önce gönderdiler.
Ben de daha önceden birkaç siparisimi iptal ettiler fakat onlar stokta kalmamıştı. Cevapladığınız için teşekkür ederim.
Teşekkürler ciltlilerden almak istediklerim vardı.
İmge ve Metis Yayınlarından almam gereken kitaplar var. İmge için %35, Metis %40 civarında indirime denk gelirseniz indirimi kaçırmamam için beni etiketlerseniz çok sevinirim.
Bayram sürecinde indirim olur diye umut ediyorum.
Özellikle aradığım kitaplar Hapishanenin Doğuşu - Michel Foucault ve Sosyoloji Yazıları - Max Weber belki yazar veya kitap bazlı indirime denk gelirsiniz.
Dün bende görünce almıştım origins’i şimdi mail geldi paketlemişler.
İmge için %35 indirim görmek neredeyse imkansız. Kendi sitesinde 3 alana 1 bedava kampanyası var, belki ondan yararlanabilirsiniz.
3 kitap alınca sepet tutarı 200 Liranın üzerine çıkıyor, şu an için ihtiyacım tek kitap olduğundan gereksiz harcama yapmak istemiyorum açıkcası. Belki bayram sürecinde indirim olur diye bekliyorum.
40 TL üstüne 25 TL kupon verince Trendyol Dolap uygulamasından dün ilk defa alışveriş yaptım. Hapishanenin Doğuşu kitabından da yeni etiketli uygun fiyatlı bir tane görmüştüm.
Dolap uygulamasında bu eserin korsanı baya mevcut dikkatli olun
Şu hesap satıyor bir tek ama onun kitapları da korsan.
Hapishanenin Doğuşu’nun 2 adetini 45 liradan satıyor.
Korsan kitap satıcısı kargoya verilmeden iptal edin. İsterseniz sorabilirsiniz, sahte bandrollü olarak satış yapıyor.
Dikkat ettiyseniz aldığınız kitabın arka kapağını bile paylaşmamış
Dolap uygulamasında bildiğim kadarıyla en az 10 hesap korsan kitap, bayağı da satış yapıyor. Bol bol satış yaptıktan sonra yeni hesap yeni isimle açıp yine kaldıkları yerden devam ediyorlar. Emek hırsızlığı, hukuki suça ve kul hakkına ortak olmayın.
Kitabı satın almadım. Korsan olduğunu belirttim, satan kişi profiline yazmış zaten kitapların orijinal olmadığını.
Genelde dijital baskı yazıyorlar paylaştığınız ekran görüntüsündeki hesapta da o şekilde yazmış.