Anlık olarak indirim güncel faturadan düştü. Sizde de durum aynıdır sanırım. @noronikkirbac @residentevil5 @Epichan
şimdi baktım 442 tl olmuş bu vodafone kampanyası her ay olsa keşke
Keşkelerin içinde sıkışıp kalıyor ne yazık ki böyle güzel şeyler.
Bende kullandım. Teşekkür ederim.
Ben de kullandım teşekkürler paylaşım için. Kızıl İsyan üçlemesini almış oldum.
Kampanyaya ek şu ikisini de aktive ettim. Katıl gb ve Katıl 100. Mobil ödeme ile alışveriş yapınca bir tanesi 10 gb internet veriyor diğeri de 100 tl nakit iadesi. Gerçi 2. sini sonradan görüp aktive ettim olmaz büyük ihtimalle. Gelen gideni yazarım.
Şimdi 350 lira güncel faturadan düşecek ve yaptığımız alışverişin tutarı sonraki faturadan mı düşecek?
https://www.amazon.com.tr/Antik-Yunan-Arkeoloji-Tutkunları-Eşliğinde
Stok sıkıntısı sona ermiş. Mısır, Yunan 720 TL. Roma 838 TL.
Merhaba, fatura kesim tarihinden önce ise alışverişiniz günce tutardan düşer. Eğer faturanız kesildiyse sonraki fatura dönemine yansır indirim. Ya da 350 TL nakit yüklenir Pay hesabına.
Parolapara’dan 150 TL ilk alışveriş bonusu almış olanların dikkatine: Başka kampanyalardan cashback gelmeyebiliyor. Şartlarda yok ancak desteğin söylediği bu şekilde.
Netflix yaptım buna güvenerek. Senin dediğin gibi açıklamaya çalıştılar. Uğraşmak istemedim, haklısın deyip kapattım. İlk defa böyle bir şey görüyorum: Avans cashback.
Evet, aynısı. Ben Sikayetvar’a girdim. Maddelerde bulunsa da okumasak amenna. İki farklı kampanya, meblağlar bile farklı. 230/2=115. 150 veren kendi bozuk sistemi. Bir de Netflix olarak görmüş, diyor. Netflix’e 300 ödemedim ki, dedim. 230 çekmiş. Gönderimdeki finansman giderlerini saymıyorum. Nays’a dönerim gelecek ay, siliyorum uygulamayı.
Yaptık bir hata. Bir daha yaklaşmam yanlarına
Benim gördüğüm 3-4 aydır var bu kampanya. Yanlış hatırlamıyorsam, ilk başta 250 TL’ye kadar %25 indirimdi, son 2 aydır 350 TL’ye kadar %50 oldu. Umarım devam eder.
Yanımda Premium lu olursanız 24,9 TL hizmet bedelini ödemezsiniz. Üstelik 1 aylık S Sport Plus üyeliği, hepsiburada 350/100 kupon ve 100 TL cüzdan kodu(vodafone pay deki cüzdan kısmına yükleniyor) veriyor. İlk ay 4,90 TL, sonraki aylar 54,90 TL.
350 TL düştü faturadan. Mesaj geldi. İyi zamanda yetişti bu kampanya.
Ödeniyormuş. Benim hatam.