Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Amazon 250 TL’ye 50 TL indirim

2 Beğeni

250/50, 300/75 ve 400/100’lük indirimler bayağıdır var aslında.

1 Beğeni

Kitapyurdu Vodafonelular için faturana yansıt ile 700 Liraya 350 TL indirim yapıyor. Son gün yarın. 700 ve 100 TL arası fiyatlarda da alışveriş yapabilirsiniz.

5 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/Antik-Yunan-Arkeoloji-Tutkunları-Eşliğinde/dp/6053323055

11 adet ile stoklara girmiş.

Not: Linkte vadedilen arkeoloji tutkunları ürünün yanında gelmiyor.

1 Beğeni

2 Beğeni

Geçen yıl sanki 1 Mayıs kampanyası oranı daha yüksekti. Yüklü bir sipariş verdiğimi hatırlıyorum

1 Beğeni

Hocam indirimin faturaya anında mı yansıması gerekiyordu ?

1 Beğeni

Muhtemelen sonra yansıyacak. Ben de sipariş verdim ama hemen yansımadı. Daha önce de böyle bir kampanyadan başka bir şey almıştım sonra yanısımıştı. :slight_smile: Bir de şöyle bir madde var: Fatura ayın ilk 10 günü içerisinde kesilmişse bir sonraki aya yansır indirim.

2 Beğeni

750’ye 350 değil de sanırım 350 TL’ye kadar yarısını ödüyor. Yani en fazla 350 TL iade alabilirsiniz.

O fatura döneminde yansıyor.

Uyarı: Vodafone faturana yansıt ücreti kesiliyor ve ardından işlem yapınca bir ücret daha kesiliyor. Yani toplamda 50 TL civarı bir ücret daha var. Şartları iyi okuyun bence, astarı yüzünden pahalı olmasın.

3 Beğeni

Tamam işte. Tek seferde en fazla 350 ödüyor. Bu da 700 Tl’ye 350 iade demektir.

1 Beğeni

Yukarıda böyle yazmadınız.

Sizin ifadenizle 700 ve üzeri alışveriş şartı varmış gibi duruyor. Öyle bir şart yok demek istedim 423 TL’lik de alışveriş yapılabilir.

2 Beğeni

Ha evet doğru diyorsunuz. :slight_smile: Ben o kısmı belirtmeyi atlamışım. Teşekkürler.

2 Beğeni

Bende şimdi 715tl alışveriş yaptım. 26 tl hizmet bedeli gibi bir şey kesti. Peki bu faturaya yansıtırken 350tl eksik olarak mı yansıyor?

2 Beğeni

Evet öyle yansıyacak. :slight_smile:

3 Beğeni

Alva gecenin içinde ve zanzibar istifi aldım inş sorun çıkmaz indirim gelir :smiley:

2 Beğeni

İndirim için az önce bir mesaj aldım. @noronikkirbac Yalnız bir sonraki faturanızdan düşecek ya da TL bakiye olarak yüklenecek diye eklemişler. Sorun olmayacak benim açımdan.

2 Beğeni

Evet hocam, bana da SMS geldi. Teşekkür ederim haberdar ettiğiniz için. :blush:

2 Beğeni

Ben almadım bir sorun yoktur inş

1 Beğeni

20-30 dakikaya size de gelir mesaj.

1 Beğeni

Şimdi geldi sms 2 saat sonra teşekkürler hocam tekrar sayenizde uyguna geldi baya :slight_smile:

2 Beğeni