Amazon 250 TL’ye 50 TL indirim
250/50, 300/75 ve 400/100’lük indirimler bayağıdır var aslında.
Kitapyurdu Vodafonelular için faturana yansıt ile 700 Liraya 350 TL indirim yapıyor. Son gün yarın. 700 ve 100 TL arası fiyatlarda da alışveriş yapabilirsiniz.
https://www.amazon.com.tr/Antik-Yunan-Arkeoloji-Tutkunları-Eşliğinde/dp/6053323055
11 adet ile stoklara girmiş.
Not: Linkte vadedilen arkeoloji tutkunları ürünün yanında gelmiyor.
Geçen yıl sanki 1 Mayıs kampanyası oranı daha yüksekti. Yüklü bir sipariş verdiğimi hatırlıyorum
Hocam indirimin faturaya anında mı yansıması gerekiyordu ?
Muhtemelen sonra yansıyacak. Ben de sipariş verdim ama hemen yansımadı. Daha önce de böyle bir kampanyadan başka bir şey almıştım sonra yanısımıştı. Bir de şöyle bir madde var: Fatura ayın ilk 10 günü içerisinde kesilmişse bir sonraki aya yansır indirim.
750’ye 350 değil de sanırım 350 TL’ye kadar yarısını ödüyor. Yani en fazla 350 TL iade alabilirsiniz.
O fatura döneminde yansıyor.
Uyarı: Vodafone faturana yansıt ücreti kesiliyor ve ardından işlem yapınca bir ücret daha kesiliyor. Yani toplamda 50 TL civarı bir ücret daha var. Şartları iyi okuyun bence, astarı yüzünden pahalı olmasın.
Tamam işte. Tek seferde en fazla 350 ödüyor. Bu da 700 Tl’ye 350 iade demektir.
Yukarıda böyle yazmadınız.
Sizin ifadenizle 700 ve üzeri alışveriş şartı varmış gibi duruyor. Öyle bir şart yok demek istedim 423 TL’lik de alışveriş yapılabilir.
Ha evet doğru diyorsunuz. Ben o kısmı belirtmeyi atlamışım. Teşekkürler.
Bende şimdi 715tl alışveriş yaptım. 26 tl hizmet bedeli gibi bir şey kesti. Peki bu faturaya yansıtırken 350tl eksik olarak mı yansıyor?
Evet öyle yansıyacak.
Alva gecenin içinde ve zanzibar istifi aldım inş sorun çıkmaz indirim gelir
İndirim için az önce bir mesaj aldım. @noronikkirbac Yalnız bir sonraki faturanızdan düşecek ya da TL bakiye olarak yüklenecek diye eklemişler. Sorun olmayacak benim açımdan.
Evet hocam, bana da SMS geldi. Teşekkür ederim haberdar ettiğiniz için.
Ben almadım bir sorun yoktur inş
20-30 dakikaya size de gelir mesaj.
Şimdi geldi sms 2 saat sonra teşekkürler hocam tekrar sayenizde uyguna geldi baya