Dün 400+ siparişte 150 TL indirim yaptı. Daha önce indirim görünmüş ve kaybolmuştu, yakaladığınız anda kullanın, amazon’un sağı solu belli olmuyor.
Evet evet dün bir hesabımdan onu kullandım bugün de ikinci hesabıma gireyim başka kupon var mı diye bir bakınayım dedim ve bu ikisi ile karşılaştım kontrol etmekte fayda var.
Şöyle bir indirim daha var. 300 üzeri 75
Sarı Yüz 137.5 papel tam %50. Yukarıdaki promosyonlarla beleş sayılır. Yanına Çıplak ve Ölü (200 o da) ekleyip patlattım ben.
Sarı Yüz hangi kodla geliyor ucuza
300/75 ile. Bana bu çıkmıştı. Kod değil de promosyon yazmam daha doğru olur.
Günaydın, Ötüken indirim kampanyası 11.05.2025 tarihinde bitiyordu, sanırsam 3 gün daha uzatmışlar.
Harry Potter: Sihir Tarihinde Bir Yolculuk Amazon.com.tr
116 TL.
Tek Fiyat, Çok Kitap!
— Delidolu Yayınları (@delidolukitap) May 15, 2025
Yeni kitapların heyecanını tek fiyat avantajıyla yaşa!
Seçili kitaplar Tudem Kitabevleri ve https://t.co/8fFz9urfHW’da sadece 70 ve 100 TL.
Bu fırsatı kaçırma!#delidolu #delidoluyayınları #kampanya #tekfiyat #indirim pic.twitter.com/lyEt1ot4Me
Görsel yok ama iyzico bayram alışverişine özel %25 cashback veriyormuş.
İyzico uygulamasında kampanya görünüyor. Alışveriş yapılacak mağazalar arasında BKM göremedim ben ama BKM uygulamasında İyzico ile ödeme seçilince orada görülebiliyor. Alışveriş yapacağınız sitelerde ödeme adımında teyit edilebilir.
Eğer gözükmüyorsa cashback alınmayabilir. Müşteri temsilcisine sormakta fayda var.
Uygulamada geçerli markalar görünmüyor. Siteden baktım orda da kitap ile ilgili bir yer yoktu. Umarım ödeme sistemi göründüğü için değildir de burda da geçerlidir de almak istediğim kitaplar var.
Bilgi Yayınevi’nin sitesinde 9.90, 19.90, 29.90 kampanyası var.
Denerseniz haberdar edebilir misiniz?
70-100 TL indirimi ile Delidolu’yu tasfiye mi ediyorlar diye düşündüm. Pek çok kitap baskı maliyetini kurtarmamıştır çünkü.
Vodafone bizi dolandırdığı için fırsat görsellerini kaldırdım.
Vodafone. Bakalım hangileri olacak? 700/350 de var Kitapyurdu’nda. Şimdilik 100 lira iade oldu.
@Ferhat_Coskun hocam sizin mesaj geldi mi 700/350 kampanyasından? İadeniz gerçekleşti mi?