Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Dün 400+ siparişte 150 TL indirim yaptı. Daha önce indirim görünmüş ve kaybolmuştu, yakaladığınız anda kullanın, amazon’un sağı solu belli olmuyor.

2 Beğeni

Evet evet dün bir hesabımdan onu kullandım bugün de ikinci hesabıma gireyim başka kupon var mı diye bir bakınayım dedim ve bu ikisi ile karşılaştım kontrol etmekte fayda var.

2 Beğeni

Şöyle bir indirim daha var. 300 üzeri 75

3 Beğeni

Sarı Yüz 137.5 papel tam %50. Yukarıdaki promosyonlarla beleş sayılır. Yanına Çıplak ve Ölü (200 o da) ekleyip patlattım ben.

3 Beğeni

Sarı Yüz hangi kodla geliyor ucuza

1 Beğeni

300/75 ile. Bana bu çıkmıştı. Kod değil de promosyon yazmam daha doğru olur.

2 Beğeni

ucuzkitapal

2 Beğeni

Günaydın, Ötüken indirim kampanyası 11.05.2025 tarihinde bitiyordu, sanırsam 3 gün daha uzatmışlar.

1 Beğeni

Harry Potter: Sihir Tarihinde Bir Yolculuk Amazon.com.tr

116 TL.

2 Beğeni

Tek Fiyat, Çok Kitap!

Yeni kitapların heyecanını tek fiyat avantajıyla yaşa!

Seçili kitaplar Tudem Kitabevleri ve https://t.co/8fFz9urfHW’da sadece 70 ve 100 TL.

Bu fırsatı kaçırma!#delidolu #delidoluyayınları #kampanya #tekfiyat #indirim pic.twitter.com/lyEt1ot4Me

— Delidolu Yayınları (@delidolukitap) May 15, 2025
8 Beğeni

ucuzkitapal

1 Beğeni

Görsel yok ama iyzico bayram alışverişine özel %25 cashback veriyormuş.

2 Beğeni

İyzico uygulamasında kampanya görünüyor. Alışveriş yapılacak mağazalar arasında BKM göremedim ben ama BKM uygulamasında İyzico ile ödeme seçilince orada görülebiliyor. Alışveriş yapacağınız sitelerde ödeme adımında teyit edilebilir.

5 Beğeni

Eğer gözükmüyorsa cashback alınmayabilir. Müşteri temsilcisine sormakta fayda var.

1 Beğeni

Uygulamada geçerli markalar görünmüyor. Siteden baktım orda da kitap ile ilgili bir yer yoktu. Umarım ödeme sistemi göründüğü için değildir de burda da geçerlidir de almak istediğim kitaplar var.

1 Beğeni

Bilgi Yayınevi’nin sitesinde 9.90, 19.90, 29.90 kampanyası var.

2 Beğeni

14 Beğeni

Denerseniz haberdar edebilir misiniz?

1 Beğeni

70-100 TL indirimi ile Delidolu’yu tasfiye mi ediyorlar diye düşündüm. Pek çok kitap baskı maliyetini kurtarmamıştır çünkü.

1 Beğeni

Vodafone bizi dolandırdığı için fırsat görsellerini kaldırdım.

Vodafone. Bakalım hangileri olacak? 700/350 de var Kitapyurdu’nda. Şimdilik 100 lira iade oldu.

@Ferhat_Coskun hocam sizin mesaj geldi mi 700/350 kampanyasından? İadeniz gerçekleşti mi?

2 Beğeni