Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

70-100 TL indirimi ile Delidolu’yu tasfiye mi ediyorlar diye düşündüm. Pek çok kitap baskı maliyetini kurtarmamıştır çünkü.

Vodafone. Bakalım hangileri olacak? 700/350 de var Kitapyurdu’nda. Şimdilik 100 lira iade oldu.

@Ferhat_Coskun hocam sizin mesaj geldi mi 700/350 kampanyasından? İadeniz gerçekleşti mi?

1 Beğeni

Gary Oldman Dracula’sı olmuş bu.

Evet gerçekleşti iade. Mesaj da gelmiş ama benim spam klasörüme düşmüş, görmemişim

1 Beğeni

Geçen ay yaptım, sadece 700/350 indi. 100 TL hala inmedi.

İyzico üzerinden ödeme yapicam. 650 TL bakiyem var ve bütün alışverişlerde %25 iade veren kampanyaya katıldım. 1500 TL lik alışveriş yapicam. Hem bakiyeyi kullandırıp hem de kampanyaya katılabiliyor muyum? Kalan 850 TL nin %25 i bana iade gelir mi?

Olan bakiyeni ödeme esnasında kullanabilirsin. Ama bayram kampanyası yüzde 25 durumu her yerde geçerli görünmüyor. Site üzerinden kontrol et istersen iyziconun orda hangi markalarda geçerli görünüyor. Uygulamada göstermiyor.

1 Beğeni

Normalde kampanyaya dahil bir site ise 850 değil 1500’ün tamamına cashback veriyor. Daha önceki aylarda ben o şekilde almıştım. Bu kampanyada sepet birikmedi benim, BKM’den sepeti tamamlayıp deneyeceğim.

2 Beğeni

5 Beğeni

Acaba sadece sitelerinde mi yoksa kitabevlerinde de yüzde elli indirim ile alabiliyor muyuz?

Sadece kendi siteleri üzerinden. Tudem sitesi. 1000TL ve üzeri kargo bedava.

2 Beğeni

Tudem Kitabevlerinde de geçerli hocam.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim.

keşke katılmasaydım 100 tl iade geldi 350 yok vodafone kazıkladı bizi

Haftasonu olduğu için iadenin geç yatma durumu olabiliyormuş. Ben de benzerini yaşadım. Eğer aklınıza takılıyorsa Kitapyurdu’nun vodafone kampanya sayfasındaki numarayı arayarak iletişime geçebilirsiniz.

umarım ama umudum yok hocam 2 saat dolunca gelirdi çünkü biraz bekleyip iptal edebilirim bir anlamı yok çünkü 100 tl indirimin

siz birlikte mi aldınız indirimi 350+100 olarak ne kadar gecikti

Söylediğim gibi eğer iletişime geçerseniz en azından durumu öğrenirsiniz. Sistemden bakıp iadeye uygun işlem yapıp yapmadığınızı belirtiyorlar. Yine de tabii ki sizin kararınız.

Ben sadece 350 tl olan için işlem yaptım. Haftasonu dolayısıyla gecikeceğini belirttiler. Pazartesi iadeyi sağladılar.

aradım 100 tl indirime katılmışsınız dedi birlikte olmuyor benim anladığım o yüzden iptal edicem

Ben bu durum için kayıt oluşturmuştum, yarın arayıp durumu öğrenicem.

İki kampanyanında altında başka kampanyalarla birleştirilemez gibi bir kural yok. Normalde vermesi lazım ama ne zaman düzgün iş yapan bir sistem olmuş ki.

1 Beğeni