- Cildin fiyatı düşmemiş, belki ilerde düşer.
Etiket Fiyatı 2800 TL Ben bir tane aldım.Almayı düşünen arkadaşlar varsa eğer çok iyi fiyat.
Ortalama üstü güzel bir seri (ilk 4 kitap) için çok güzel bir fiyat.
- kitabı bulabilsem alacağım bu fiyattan ama 5. kitap yok hiç bir yerde. 4 kitaba kutu yapıp 5 kitaba kutu yapmamak da ne bileyim enteresan.
Pegasus Epsilon acaba hep yapılsa dediğimiz şeyi yapıp az sayıda da olsa basarak mı tamamlamış seriyi acaba? Böbrek parası istiyorlar Nüve’ye.
@Blackheart Pegasus’a gömmeye alışınca…
Epsilon hocam..
Epsilon diyecektim demiyorum .
Buradan çağrımdır seriyi satmak isteyen varsa kargo hariç 600 liraya alırım. Geçen bir arkadaş 5 kitabı satıyordu 600 liraya 5 dakikayla kaçırdım . Daha önce de teklif eden oldu ama 1 ve 3. kitaplara sahip olduğumdan pas geçmiştim ama 5. kitabı bulmak imkansız sanırım. Seri tamamlanalı 5 yıl oldu galiba. Eğer bir yayınevi telifini aldıysa bunu duyurmak için tam sırası
.
Edit: @yates232 galiba siz teklif etmiştiniz de ben 1 ve 3. kitaplar elimde olduğu için reddetmiştim ah kafam . Sağlık olsun acelem yok.
@AlperYlcnky1903 benden o kadar para çıkmaz hocam şu sıralar sağolun.
Tüm seri zamanında 160 kusura almıştım. 1.kitap hariç sıfır hiç okumadım ilk kitabı sevmediğimden. Yıllarca uğraştım seriyi satmak için kimse almadı şimdi baktım da sadece Nüve ye 650tl para istiyorlar. Tum seriyi o para satan çıkmaz artık , zannetmiyorum.
Nüve;İblis Döngüsü 5: Kahramanlar Düştükçe Karanlık Yükselecek - Peter V. Brett - 9786051736297 - Kitap | www.imge.com.tr burada gözüküyor.
Bu kitabın anısı var mıydı senle bende öyle bir hatıra geldi, son kitabı ingilizce okumustum, çok orijinal bir seriydi.
@Pyrewrath haklısın
Ben de sanırım geçen yıldı seriyi almıştım. Her bir kitap 100-150 aralığındaydı yanılmıyorsam.
İngilizce okursun son kitabı en kötü ihtimal, güzel seridir. Karakter odaklı.
@Haplo Hatırlamam mı, Nüve pahalı geldi o zaman diye söyleniyordum, sen de bende fazla var diyip yollamıştın bana sağ olasın. Foruma da daha aktif dönsen güzel olacak.
Kaptım bir tane Melih, teşekkürler.