Ben de kaptım bir tane.
Bende aksam kapıcam inşallah…
Bitmeden kap bir tane
Ben de aldım. Teşekkür ederim.
Zaten iyi bir Nutuk almak istiyordum görünce sipariş verdim teşekkürler.
Kitaplar elinize ulaştı mı acaba?
Yok hocam, henüz bir şey yok ortada
Bu hafta aras kargo ile göndereceklerini söylemişlerdi. Büyük ihtimalle kazananların hepsi geri dönüş yapmadığı için bekletiyorlardır.
Dan Jones’un Kronikten çıkan Taht ve İktidar kitabını da almıştım. Bu fiyata haçlıları da görünce yapıştırdım siparişi, yanına da diğerlerini ekledim. İlgisini çekene bilgi olsun.
ithaki kitabı iyimiş amaseri sanırım 2.kitap çıkmamış
hmm evet sen deyince baktım ilk kitabın devamı veya spin off tarzı bir şey sanırım
Haçlılar kitabı bir tarih-inceleme kitabı mı yoksa haçlılar döneminde geçen bir roman mı? Biliyor musunuz? Kapaktan ve yazılardan çıkarımda bulunamadım.
Roman değil. Daha çok tarihi ve olayları anlatıcı gibi anlatıyor. İlber Ortaylı’nın tarzına benziyor. Henüz okuma fırsatım olmadı. Sadece elimde ki kitabını biraz inceledim.
Ayrıca Kuzey Yayınları Tanıtım şöyle ufak bi tanıtım pdf i varmış bakabilirsin belki fikir olur.
The Walking Dead: Typhoon 95₺. İki adet vardı birini kaptım. 8 kitaplık roman serisiyle aynı evrende geçiyor ancak onlar okunmadan da okunur. Bağımsız. Virüsün Çin’de yayılışını anlatıyor.
Wesley Chu aynı zamanda Eksikparça’dan çıkan Kehanet Sanatı kitabının da yazarı.
Şöyle bir çekilişe denk geldim.
Gene forumdan biri kazansa keşke.