Ucuzkitapal. İndirim çekleri ile beraber falan uygun bir şeyler denk gelebilir.
Amazon https://amzn.eu/d/hH3JPiN
Toplumun ortak bilincinde bizi geçmişle bugün arasında tekinsiz bir yolculuğa çıkaran Cadılı Kitap, okuru çabucak kendine bağlıyor. Çoğumuza tanıdık gelebilecek anılardan geçen kaotik bir dönüşüme tanıklık ediyoruz. Karakterlerin derinlikli yapısı, eserde kullanılan ustaca betimlemelerle bizi kalbimizden vuruyor. Kitap, dünyada yükselmeyi sürdüren korku ve fantastik türlerinin iyi bir örneğiyken, toplumsal gerçekçiliğe de göz kırpıyor. Türlere yabancı okurların bile ilgisini çekecek örgüsüyle, şimdiden klasikler arasına girmeye aday.
Bu kitap bana, Türk edebiyatına bir dönem damgasını vurmuş Hayalet Gemi Dergisini de anımsattı. Yazarın bir sonraki çalışmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Kitabın içine girince çok satan kitaplarda %50 indirim diyor ama ona tıklanmıyor, diğer kitapların neler olduklarını bulamadım. Bulabilen link atarsa sevinirim.
Yaklaşık 4-5 gün içinde bağlı bulunan e postaya link gelecek, ona tıkladığınızda kod aktif olacaktır.
Çok büyük bir indirim değil ama yine de diğer sitelere göre daha ucuz
İstanbulkart uygulamasında gördüm. Sanal kart hesabı oluşturmuş sistem sanal karta yüklenmiş. İstanbullu olmayanlar da kullanabilir mi bilmiyorum. Ben eski İstanbulluyum, uygulamayı yükleyeli çok oldu o yüzden net bir şey diyemiyorum. Denemekte fayda var.
EFT olarak da gönderiliyormuş fakat 45 gün süre sınırı var. Alışverişte kullanılacağından emin olamadığım için Amazon’da hediye kartı alarak kullandım.
Daha hasarsız hiçbir paket/gönderi almadım Amazon’dan. Böylesine kalın pahalı ve değerli bir eseri özenli göndereceklerine asla inanmıyorum artık.
Siz gerçekten çok şansız olmalısınız. Zira ben Amazondan her ay 10-15 alışveriş yapıyorum, hasarlı ürüne çok az denk geldim. Sanırım sizinki bahtsız bedevi sendromu.
Paketleme yaparken eski itinayı göstermiyorlar. Kolay gelsin getirmese darbeye maruz kalması çok muhtemel.
Bence siz çok şanslısınız. Son zamanlarda çok fazla kötü paketlemeye ve hiç paketleme yapılmamasına bağlı hasarlı ürün teslim aldım.
Şimdi eve girdim ve kapının önündeki paketi aldım. Oxford Antik Anadolu kitabını sipariş etmiştim. Bir baktım kese kağıdına koyup göndermişler. Dedim kesin hasarlıdır bu. Açtım ve tabi ki hasarlı çıktı. Kendi kendime nazar ettim iyi mi?
Oxford Antik Anadolu kitabını tamadres.com ’ dan daha uyguna alabilirsiniz. Şimdilik %42 indirimle 1073 ₺ bunun yanında TamAdresAdora koduyla %10 indirim daha alıp 965 ₺ alabilirsiniz. Paket içine paket yapıyorlar ve kitaplar direkt depodan gönderdikleri için zaten tertemiz