Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Oxford Dünya Mitolojisi - Antikçağlardan Günümüze Mitlere Çağdaş Yaklaşımlar (Eva M. Thury ) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - Kitapyurdu.com_gaMTg3NjUxNzIwMi4xNzUyNjQ3ODU5*_ga_9024PBD45N*czE3NTI2NDc4NTgkbzEkZzAkdDE3NTI2NDc4NTgkajYwJGwwJGgzNzE5NTc0Mg…

Bugün %50 indirim olacak galiba.

1 Beğeni

İndirim göremedim oldu mu acaba bu kitap için?

1 Beğeni

İndirim hala devam ediyor. Siteye giriş yapmadığınız için göremiyor olabilirsiniz.

2 Beğeni

Bende fiyat 2080 TL gözüküyor indirim göremedim indirimli fiyatı mı bu acaba? D&R mağazasında da aynı fiyat çünkü!.

1 Beğeni

1625 liraya düşmüştü fiyat. Gece 12’ye kadar o şekilde gördüm.

1 Beğeni

468 liradan giriş yapmış. Yakında kitapyurdu fiyatına (390) iner.

4 Beğeni

Bu fiyatları anlamak imkansız gerçekten. Hani ciltli, şömizli olsa bir nebze anlarım da o da değil. Shogun Cilt 2 de 467₺?? Kağıt kalitesi de kötü zaten. İsteseler bunu 200-250 ye satabilirler. Kimse ses çıkartmıyor diye basıyorlar fahiş fiyat. Yakında 600 den satarlar. En doğru fiyatlandırmayı Martı yapıyor. Ciltlisi bile uygun. Kandırmıyorlar insanları

8 Beğeni

Çünkü kitap satış sitelerine dağıtımcılar üzerinde gönderiliyor haliyle %40 veya %50 iskontolu fiyattan veriliyor kitaplar. Dağıtımcılar yayınevlerine 9-12 ay sonra ödeme yapıyor bu yüzden yayınevleri kitapların fiyatları dolar karşında erimesin diye 6-12 ay sonrasına göre fiyat belirliyor. Kağıt İthal Euro ile geliyor, Mürekkep ithal dolar üzerinden geliyor, Matbaa elektrik harcıyor sanayi tarifesi kullanıyorlar. Daha yazmadığım onlarca gider var.

1 Beğeni

Her şeyi anlıyorum da yayınevlerinin kendi satış sitelerinde diğer kitap satış sitelerine göre daha pahalıya satmasını anlamıyorum. Ödeme almak için 9-12 ay beklemek %10 ek indirimden daha mı karlı?

1 Beğeni

Ben de anlamıyorum yapın sabit %35 yada %40 indirim herkes alsın ama sadece seçili kitaplarda o indirimi uyguluyorlar.

1 Beğeni

Ben daha çok %50 demek istemiştim :slight_smile: Her neyse, bu ülkede e-kitap ve abonelik sistemi getirecek yiğitleri bekliyorum ben artık, bir gelmedi Kindle gitti.

1 Beğeni

Tekel niteliğindeki satış siteleri ve yayınevleri diğerlerinin satış politikasını da dolaylı olarak belirliyor maalesef.

1 Beğeni

Tanıdığım olan 2 yayınevine sormuştum ben, dağıtıcılar adet fiyatı üzerinden anlaşıp belli bir miktarda sipariş ediyor yayınevinden. Eğer satılırsa istenildiği gibi bu süreç döngüye giriyor. Beklenen ilgiyi görmüyorsa eldeki stokları bitirmek için baya indirim yapıyorlar veya çok uzun süre depoda bekletiliyor satış ihtimali üzerinden.

3 Beğeni

Akılçelen piyasadakilerden bir tık daha iyi kağıt kalitesi kullanıyor şuan ama yine de liste fiyatı 650 lira olacak kadar değil baskıları. Mesela Holden Kitap butik bir yayınevi olduğu için fiyatların matbaa gideri için bilerek bu durumda tuttuklarını söyledi. Tamamen rastgele bir şekilde işliyor her şey sektörde. Tabiri caizse kim kime ne kadar yedirebildiyse ürününü😒

7 Beğeni

2 Beğeni

Yandex inanılmaz bir yatırım yapmaya başladı, beni çok fena kıllandırıyor.

2 Beğeni

Detayları bulabilen oldu mu? Tıklayınca bir şey çıkmıyor.

1 Beğeni

Yok bende anlamadım.

1 Beğeni

Ucuzkitapal. İndirim çekleri ile beraber falan uygun bir şeyler denk gelebilir.

1 Beğeni

Amazon https://amzn.eu/d/hH3JPiN

Toplumun ortak bilincinde bizi geçmişle bugün arasında tekinsiz bir yolculuğa çıkaran Cadılı Kitap, okuru çabucak kendine bağlıyor. Çoğumuza tanıdık gelebilecek anılardan geçen kaotik bir dönüşüme tanıklık ediyoruz. Karakterlerin derinlikli yapısı, eserde kullanılan ustaca betimlemelerle bizi kalbimizden vuruyor. Kitap, dünyada yükselmeyi sürdüren korku ve fantastik türlerinin iyi bir örneğiyken, toplumsal gerçekçiliğe de göz kırpıyor. Türlere yabancı okurların bile ilgisini çekecek örgüsüyle, şimdiden klasikler arasına girmeye aday.
Bu kitap bana, Türk edebiyatına bir dönem damgasını vurmuş Hayalet Gemi Dergisini de anımsattı. Yazarın bir sonraki çalışmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

2 Beğeni