Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Kodlar tükenmiş hiçbiri çalışmıyor acaba yeni kodlar var mı rica etsem.Keşke dün sipariş verseydim.

1 Beğeni

Nasıl kolayınıza geliyorsa, ama kontrol ettiğim kadarıyla ay sonuna kadar verilen mühlet sona ermemiş, kampanya sürüyor.

4 Beğeni

Kampanyadan kimler yararlanıyor bende gözükmüyor.Acaba sadece prime üyelerine mi yoksa yeni hesap açanlara mı

1 Beğeni

Tekrar baktım bende gözükmüyor sadece bazı kullanıcılar için olabilir belki

1 Beğeni

Rica ederim arkadaşlar… Afiyet olsun.

Şimdilik yeni bir kod yok ancak alternatif olarak yeni hesaplara ilk siparişi için 450 | 150 indirim veriyor. İndirim tükenmezse 31 ağustosa kadar geçerli… Amazon cazip kılmak için genelde ilk hesaplara özel indirim verir. Farklı kitaplar olduğu için ban yeme olasılığı düşük yine de aynı üründen çok fazla alırsanız “bir hane ihtiyacı göre fazla” gerekçe gösterilerek satıcı olduğunuzu düşünerek ya da etiketleyerek iptal edilir. Ve Amazon aynı kategoriden aynı adrese yaklaşık 5 yıl ürün sattırmıyor. (Avcı ne kadar hile bilirse ayı da o kadar yol bilir) Buna dikkat ettiğiniz sürece sanırım bir sorun yaşamazsınız.
@Lionheart21

3 Beğeni

Bu kadar çok kod görünce aklıma Donanımhaber geldi, şaşırtmadı.

Bu kodların nereden geldiğini bilmiyorum ama Amazon’un kendi sunduğu kampanyalar resmî.

1 Beğeni

Özdeyişler yapısı gereği çok fazla kelimelerle anlatılacak bir olayı yaşamdaki deneyimlerden faydalanarak net bir şekilde anlatma sanatıdır. Mizah ile çok benzer yerlerden beslenirler. Ve bazı olayları izah etmek için etkili bir anlam iletişimi içerir. Konu ile bağlantısı olmamasına rağmen sevdiğim bir karikatür paylaşmak istiyorum.

Gerçi üzerinden yeni iletişim kurma girişimleri olabilir ancak içinde iyi bir anlam barındırmadığı zaman yeni bir izaha gerek kalmayabilir. Herkes kendi kalemine göre anlam yaratır. Dünyada bir sürü anlamsızlık varken kayıtsızlıkla bir sürü anlamsızlığa zaman ayırmamamayı bilecek kadar farkındalık sahibi olmakta güzel bir şey… :sunglasses:

6 Beğeni

Yüksek Şatodaki Adam Kitapyurdu’nda indirimliymiş.

1 Beğeni

Bu kitap da %50 indirimli şuanda.

Yanlarına 1 kitap daha ekleyip, kargo bedava + Enpara 150tl iade ile sipariş geçtim.

5 Beğeni

Çıktığı gün ilk 200 adet yüzde 50 idnirimliydi hâlâ 65 tane kalmış. YŞA 1 haftada sattı bu hâlâ burda.
Çok iyi bir kitap bence ama fiyattan dolayı popüler olması imkansız gibi. Çoğu kişi okuyamayacak.

1 Beğeni

Fiyatı pahalı ama bence asıl sebep insanların devamı basılmazsa param çöp olur endişesi olabilir. Kendi adıma konuşmam gerekirse ben o nedenle almadım. Mesela Witcher’ın yazarının Deliler Kulesi kitabı 2023’te çıkmış ve halen devamı yok.

7 Beğeni

Pegasus kitapları için çok haklı bir endişe kesinlikle katılıyorum. Ama bu kitabın çevirmeni ile konuştum ikinci kitap için anlaştık dedi. Buna güvenerek ben aldım. Çünkü Pegasus tekrar baskı yapmıyor. Kızıl Yükseliş’in kutulu setini almıştım kitaplar 2015 ve 2016 baskıydı. Sayfalar birbirine yapışmış,sararma ve küf kokuyordu artık. Ben de vazgeçtim. Yani Pegasus’tan çok beklediğin bir ürünü zamanında almazsan sonra ne hakları salıyor ne de tekrar baskı yapıyor.

4 Beğeni

Ben de @J.S gibi düşünüyorum. Pegasus’un tamamlanmayan hiçbir serisine bulaşmayacağım artık. Seri tamamlandığında ilk kitapların baskısı kalmazsa da yapacak birşey yok, en azından param cebimde kalmış olur.

3 Beğeni

Karanlık Çağ (Kızıl İsyan 5) nihayet %50 üstü indirim gördü. 800/378 papel.

6 Beğeni
  1. ve 5. kitabı almamıştım. Bu indirim iyi oldu. İki kitabı da aldım. Üstelik kargo bedava.
1 Beğeni

Pegasus’un saçmalık derecesini görmeniz açısından;

Aynı olur mu bilmiyorum ama ben ciltli sipariş ettiğimde yazardan imzalı gelmişti.

6 Beğeni

Etiket fiyatı 50$

İki adet alınırsa tanesi 300’e geliyor. Ciltli baskı için çok güzel fiyat.

7 Beğeni
2 Beğeni

Amazon.

5 Beğeni

4 Beğeni