Hangileri %50’ye girecek bakalım.
Böyle dediklerinde hepsi girmiyor muydu?
50ye varan ibaresi var, koca mühendis bey. ![]()
Görüyorum da, bu ibare olsa da tüm kitapları sokuyorlardı gibi kalmış aklımda. Başka site de olabilir.
Doğru hatırlıyorsunuz en son kitapyurdu İthaki indirimde yine %50’e varan indirim ibaresiyle bütün kitaplar %50 indirime girmişti. Perşembe yine aynı durum olabilir.
Yaa @Buyifix kardeş çok rahat konuşuyordun. ![]()
Bakalım Perşembe ak indirim kara indirim belli olur.
Benim param yok indirim bana yaramaz. ![]()
Memurlara 1k ikramiye gibi birşey olduysa bu kampanyanın şimdi değil de ne zaman zamanı?
İlknokta %50 gelir mi yakın zamanda acaba ben bayağıdır takip etmiyorum en son yaptılar mı
Ramayla Buluşma kampanya bitmeden satışa açılır mı acaba ya?
İthaki Yayın grubunda 21 Ağustosta satışa çıktığı için diğer sitelere genellikle 3-5 gün sonra gönderilir.
Senede 1 kez falan yapılacakmış artık.
Kitapyurdu perşembe açıyor genelde. Bakalım açılacak mı
Açabilirler ama İthakiden temin etmeyi bekleyebilir.
Herhangi bir kitap sitesindeki yüzde elli indirim amazon’un günlük normal fiyatına denk geliyor zaten. Amazon genel itibariyle bir kitabı o fiyattan sattığı için kitapyurdu vb sitelere artık girmiyorum. Hem amazonda akşam 22:00 da bile alsam ertesi gün kapımda olma imkanı var. Diğerleri bkm kitapyurdu vb çok oyalıyor kargo teslimi konusunda.
Evet, ilk baskının üzerinden zaman geçen kitaplarda bu durum mevcut. Fakat yeni kitaplarda hemen hemen %50 gibi bir indirim Amazon’da göremiyoruz. Mesela ben Malazan’ın son cildini bugün Kitapyurdu üzerinden aldım. Çünkü Amazon ile arasında bir miktar fark var.